آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 311423 تاریخ : 1396/09/26-14:33:09
,17,22,
نقش رسانه ملی در فرهنگ سازی و آگاهی مردم از مضرات قاچاق پررنگ است

استاندار همدان:

نقش رسانه ملی در فرهنگ سازی و آگاهی مردم از مضرات قاچاق پررنگ است

جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان به ریاست استاندار و اعضا در محل استانداری تشکیل شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی قاچاق کالا، نیکبخت، استاندار و رییس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان، مبارزه با قاچاق کالا را از جهات مختلف تاثیرگذار دانسته و آن را جزء ضرورت های جامعه و کشور عنوان نمود.

وی ورود کالای قاچاق به کشور و فروش آن را در بازار داخلی کمک مستقیم به کارگران شاغل در خارج از کشور دانسته و آن را برای کشور خطرناک توصیف کرد.
رییس کمیسیون استان همدان با بیان اینکه اگر با پدیده قاچاق کالا و ارز مبارزه جدی نشود شاهد رکود و تعطیلی اکثر واحدهای تولیدی کشور خواهیم بود، تصریح کرد:  آسیب‌رسان‌تر از قاچاق چیزی در اقتصاد کشور وجود ندارد و حتی در سفره مردم هم شاهد تاثیرات آن هستیم.
نیکبخت، مبارزه با قاچاق کالا و ارز را دارای اجر دنیوی و اخروی دانست و ضمن تقدیر از نیروی انتظامی و اداره اطلاعات در مقابله با این معضل، خواستار ایفای نقش فعال صدا و سیمای مرکز همدان در موضوع فرهنگ سازی و آگاه نمودن اقشار مردم از مضرات قاچاق کالا و استفاده از کالای خارجی قاچاق شد.
همچنین پورمرادی دبیر کمیسیون استان همدان نیز با ارائه اقدامات کمیسیون در سال جاری، خواستار رفع مشکل اداره جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در خصوص تحویل و نگهداری کالاهای قاچاق مکشوفه شد.
وی از صدا و سیمای مرکز همدان درخواست کرد تا نسبت به اطلاع رسانی مناسب طرح رجیستری گوشی تلفن همراه اقدام نمایند.
دبیر کمیسیون استان همدان با اشاره به اعلام ستاد مرکزی، هرگونه اظهارنظر و ارزیابی کارشناسان رسمی دادگستری در موضوع پرونده‌های قاچاق کالا و ارز را فاقد وجاهت قانونی عنوان نموده و از دستگاه قضایی و تعزیرات حکومتی خواست این موضوع را مد نظر قرار دهند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 211