پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 463502 تاریخ : 1398/02/08-18:25:06
,10033,
میانگین کیفیت هوا نسبت به سال 97 بهبود یافت

میانگین کیفیت هوا نسبت به سال 97 بهبود یافت

میانگین شاخص کیفیت هوای تهران در دوره ابتدای سال تا 7 اردیبهشت نسبت به سال 97 بهبود یافته است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، میانگین شاخص کیفیت هوای تهران در دوره ابتدای سال تا 7 اردیبهشت نسبت به سال 97 بهبود یافته است. شرایط پاک در سی و هشت روز ابتدایی سال 97، در 3 روز رخ داده که میانگین شاخص در این روزها برابر عدد 46 بوده است. در مدت مشابه امسال این شرایط به 23 روز افزایش یافته و میانگین شاخص ایستگاه های شهر تهران در این روزها به عدد 40.3 رسیده است.

شرایط سالم طی بازه مورد بررسی در سال جاری در 15 روز اتفاق افتاده است و میانگین شاخص کیفیت هوا در این روزها برابر با 58.2 بوده که این شرایط طی 28 روز در مدت مشابه سال گذشته رخ داده و میانگین شاخص در آن دوره برابر با 73.5 بوده است.

در بازه مورد مطالعه طی سال گذشته 7 روز با شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس نیز رخ داده که خوشبختانه در سال جاری این شرایط در هیچ‌یک از روزها مشاهده نشده است تا نشان دهد امسال هوای بهتری نسبت به سال 97 داشته‌ایم.

حسین شهیدزاده سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران دراین‌باره گفت: شاخص کیفیت هوا که به‌صورت ساعتی و روزانه ساعت 11 صبح هر روز در تهران اعلام می‌شود، بر مبنای تقسیم‌بندی‌های 50 واحدی اعلام می‌شود که برای آن توصیه‌های استاندارد شده بهداشت عمومی اعلام می‌شود.

نخستین شاخص هوای پاک (0 تا 50) است که بیانگر کیفیت هوا خوب است پیامدی بهداشتی ندارد.

شاخص دوم کیفیت، هوای سالم (51 تا 100) است یعنی کیفیت هوا قابل‌قبول و در شرایط استاندارد است.

شاخص سوم، هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (101-150) است یعنی افراد گروه حساس ازجمله افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی ریوی، بیماران قلبی، کودکان و سالمندان ممکن است دچار مشکل و ناراحتی تنفسی شوند و باید از تردد طولانی‌مدت در هوای آزاد خودداری کنند.

چهارمین شاخص نیز هوای ناسالم (151-200) است یعنی همه افراد در صورت قرار گرفتن درازمدت در معرض هوای با این شدت آلودگی ممکن است دچار علائم تنفسی شوند و به‌تبع، افراد گروه حساس ممکن است دچار پیامدهای خطرناک‌تری شوند.

شاخص بعدی نیز که تاکنون به‌ندرت طی ساعاتی در شهر پدید آمده، بسیار ناسالم (201-300) است و یعنی هشدار درباره بروز وضعیت اضطراری بهداشتی. با احتمال بیشتر سلامت همه جمعیت به خطر می‌افتد.

نکته دیگر که شهیدزاده به آن اشاره کرد اینکه طی کل سال 97 و روزهای گذشته از 98، از نظر تعداد روزها، روزهای پاک و سالم بیشتری در مقایسه با مدت مشابه گذشته داشته‌ایم و این یعنی کیفیت هوای پایتخت در مقیاس نقطه به نقطه نیز ارتقای مشهودی داشته است.

از سویی آن‌گونه که سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرده، میانگین عددی در 2 دوره میانگین شاخص از ابتدای سال تا 7 اردیبهشت و میانگین شاخص کل سال 97 نیز مؤید این نکته بوده که هوای تهران در مقایسه با هر سالی از دهه گذشته، مطلوب تربوده است.

مثلاً میانگین شرایط پاک در سال 97 از ابتدای سال تا 7 اردیبهشت عدد 46 بوده درحالی‌که در مدت مشابه سال 98 این عدد 40.3 بوده که نشان‌دهنده کیفیت بهتری است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 283
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران