آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 103185 تاریخ : 1393/10/21-10:15:26
,5,16,17,
منابع سرمایه‌گذاری در پارس جنوبی باید پایدار پیش‌بینی شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس:

منابع سرمایه‌گذاری در پارس جنوبی باید پایدار پیش‌بینی شود

تقویت منابع و سازوکارها، برای توسعه پارس جنوبی ضروری است، بنابراین برای این امر، باید ضریب تحقق منابع پیش‌بینی شده برای سرمایه‌گذاری در نفت افزایش یابد.

عبدالله تمیمی، در گفتگو با خبرنگار شانا، امروز (یکشنبه 21 دیماه) درباره بازدید اخیر اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: تولید انرژی محصول فرایندهاست؛ بنابراین از قانونگذاری و برنامه‌ریزی تا اجرای آن باید واقعیتها مدنظر باشد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: چالش، آسیب و کاستیها بخوبی در سفر اخیر به پارس جنوبی بررسی شد، البته وسعت منطقه و جغرافیای صنعت نفت بیش از یک یا چند روز بازدید نیاز دارد. اما پارس جنوبی به عنوان مهمترین آوردگاه نفتیها مورد بازدید قرار گرفت و گزارشهای شفافی در این رویداد ارائه شد، از این رو به شکل جدی نسبت به برطرف کردن آنها اهتمام می‌شود.

وی با بیان این که عقب‌ماندگی از برنامه‌ها در پارس جنوبی، به هر شکل باید جبران شود، افزود: همانگونه که منابع باید به‌اندازه فراهم شود، مدیریتها نیز باید تأثیرگذار باشد؛ زیرا در یک سال و نیم گذشته مشاهده شد راهبرد اولویت‌بندی، سبب افزایش تولید گاز شده است که به امید خدا سال آینده به مقدار تولید امسال، نیز افزوده  می‌شود.

تمیمی با اشاره به سهم شرکت ملی نفت در بودجه، یعنی 14,5 درصد از ارزش نفت (نفت خام و میعانات) افزود: این مقدار برای سرمایه گذاریهای کلان در پارس جنوبی ناکافی است، بنابراین باید در تنظیم بودجه برای پیشران اقتصادی کشور محلهایی را برای بخش درآمدی نفت پیش‌بینی کرد که ضریب تحقق آنها بالا باشد.

عضو کمیسیون انرژی گفت: سال آینده فازهای دیگری از پارس جنوبی اولویت توسعه و تمرکز منابع می‌یابند از این رو راهکارهای تأمین منابع باید از هم‌اکنون برنامه‌ریزی شود.

تمیمی با اشاره به موارد مطرح‌شده درباره نوسان قیمت نفت تصریح کرد: صرف‌نظر از دلایل اقتصادی و سیاسی اثرگذار در این امر، بر اساس برنامه‌های توسعه، باید هر سال وابستگی بودجه سنواتی کشور به نفت کاهش یابد و درآمدهای نفتی صرف سرمایه‌گذاریهای مولد و زیرساختی شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 219