آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 617175 تاریخ : 1401/03/31-17:12:17
,5,4,
قیمت نفت افزایش یافت/ برنت115.79 دلار

قیمت نفت افزایش یافت/ برنت115.79 دلار

شاخص جهانی نفت خام برنت با 1.45 درصد افزایش به 115.79 دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش بانک و صنعت، قیمت نفت روز سه شنبه افزایش یافت. شاخص جهانی نفت خام برنت با 1.45 درصد افزایش به 115.79 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) برای تحویل در ماه اوت پس از تعطیلات روز دوشنبه در ایالات متحده با 1.09 درصد افزایش به 111.85 دلار در هر بشکه رسید.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفته است که رکود اجتناب ناپذیر نیست و انتظارات برای مصرف انرژی را افزایش می دهد.

وی همچنین گفت که قصد دارد در این هفته در مورد تعلیق مالیات فدرال بنزین تصمیم گیری کند.

نفت به سمت سودهای فصلی پیش می رود، زیرا معامله گران نیروهای متضاد را که نوسانات را افزایش داده اند، ارزیابی می کنند. در حالی که قیمت ها با افزایش تقاضا و اختلالات عرضه ناشی از جنگ در اوکراین حمایت می شد،

از سوی دیگر، خروج مداوم چین از قرنطینه های COVID-19 از دستاوردها پشتیبانی می کند.

استفان اینس، شریک مدیریت دارایی SPI گفت: "به نظر می رسد نگرانی های اقتصادی جهانی با چشم انداز کوتاه مدت تقاضای بیشتر در ایالات متحده و چین خنثی شود."

اکونومیکس گزارش داد که داده های چین حاکی از بازگشت مجدد فعالیت ها در این ماه، از جمله افزایش کارکرد پالایشگاه ها و افزایش حمل ونقل بار است.

بازارها همچنین در حال بررسی احتمال اقدام بیشتر ایالات متحده و متحدانش در زمینه صادرات نفت خام روسیه هستند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 165