آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 434277 تاریخ : 1397/10/04-09:36:39
,2,
قدردانی کمیسیون اقتصادی مجلس از بانک سپه

در دیدار مدیرعامل با نمایندگان کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی صورت گرفت:

قدردانی کمیسیون اقتصادی مجلس از بانک سپه

قدردانی اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از عملکرد مطلوب بانک سپه

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک سپه، در دیدار مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره با نمایندگان کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از عملکرد مطلوب بانک سپه و اقدامات اثرگذار بانک در عرصه ملی و استانی قدردانی شد.

محمدکاظم چقازردی در این دیدار که به میزبانی بانک سپه برگزار شد، ضمن ارائه گزارش جامعی از عملکرد بانک سپه در حوزه‌های مختلف گفت: اصلی‌ترین چالش فعلی نظام بانکی کشور عدم توازن در منابع و مصارف ، عدم توازن در درآمد و هزینه و مشکلات نقدینگی است.

 حضور اثرگذار بانک در عرصه بانکداری کشور
 
مدیرعامل با اشاره به اقدامات اثرگذار بانک در عرصه ملی برای حمایت از تولید و اشتغال اظهار داشت: بانک سپه در اکثر شاخص‌های عمومی که ملاک ارزیابی نظام بانکی است، رتبه برتر را دارد و در طول 4 سال گذشته با حضور فعال در بازار بین‌بانکی نقدینگی موردنیاز برخی از بانک‌ها را تأمین نموده است.

وی افزود: عاملیت اجرای ابر پروژه مهار آب‌های مرزی توسط بانک سپه صورت گرفته و از محل منابع صندوق توسعه بیش از 150 پروژه وزارت نیرو و جهاد کشاورزی برای مدیریت آب‌های مرزی به پروژه‌های مربوط اختصاص‌یافته است. به‌علاوه بیش از 12 میلیارد دلار قرارداد ارزی برای اجرای پروژه‌های ملی و استانی با صندوق توسعه قرارداد منعقد و بسیاری از پروژه‌ها اجرایی شده است.

رئیس هیئت‌مدیره خاطرنشان کرد: بانک سپه ازنظر توازن در منابع و مصارف در موقعیت مناسبی قرار دارد و در حال حاضر، رشد منابع بانک در طول چهار سال اخیر بالای 33 درصد و فراتر از نرخ رشد نقدینگی است؛ درنتیجه بانک توانسته سهم بازار خود را با رعایت نرخ‌های بانک مرکزی افزایش دهد.

 بانک سپه جزو بانک‌های برتر در حمایت از واحدهای کوچک و متوسط است

چقازردی با اشاره به اقدامات مؤثر بانک در طرح رونق تولید گفت: در طرح رونق تولید با توجه به سایز بانک، رتبه برتر را در کشور داریم و بانک سپه در حمایت از واحدهای کوچک و متوسط پیشرو است و بارها مقامات ملی و استانی از این موضوع قدردانی کرده‌اند.

مدیرعامل از هدف‌گذاری منابع بالای 100 هزار میلیارد تومان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: ان شاالله در سال جاری با تلاش همکاران منابع بانک از 100 هزار میلیارد تومان عبور خواهد کرد و توان مالی بانک برای تأمین مالی پروژه‌ها حفظ و ارتقا می‌یابد.

 برنامه برای واگذاری سهام بانک در شرکت سرمایه‌گذاری امید داریم

رئیس هیئت‌مدیره به اهمیت نقش شرکت سرمایه‌گذاری امید در تولید و اشتغال کشور اشاره کرد و افزود: بانک سپه در سال 1380 مجموعه سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در قالب مشارکت حقوقی را به یک شرکت مستقل تبدیل کرد و پس از اخذ مجوز از بانک مرکزی، آن را با سرمایه 65 میلیارد تومان به ثبت رسانید. این شرکت در حال حاضر هلدینگ بزرگی است که در بخش‌های مهمی همچون: گل گهر، چادرملو و همچنین فعالیت‌های نیروگاهی فولاد ، نفت ، پتروشیمی ، سیمان و معادن سرمایه‌گذاری و مشارکت کرده است.

چقازردی سهم بانک سپه از شرکت امید را 70.5 درصد اعلام کرد و ارزش پرتفوی روز سرمایه‌گذاری امید را قابل‌توجه دانست و اظهار داشت: هدف اصلی بانک سپه از ایجاد شرکت سرمایه‌گذاری امید، بنگاه‌داری نبوده، بلکه کمک به رشد و توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های کلان و استراتژیک ملی بوده؛ لذا سود حاصل از فعالیت‌های این شرکت مجدداً در پروژه‌ها و بخش‌های مولد اقتصادی سرمایه‌گذاری شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر به‌منظور اجرای تکالیف قانونی و پیرو تأکیدات مسئولین محترم برنامه واگذاری سهام بانک در شرکت سرمایه‌گذاری امید به تصویب هیئت‌مدیره بانک رسیده است و با توجه به شرایط بازار، عرضه خواهد شد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 234