آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 388856 تاریخ : 1397/07/21-11:31:24
,5,
عربستان توان جایگزینی نفت ایران در بازارهای جهانی را ندارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی:

عربستان توان جایگزینی نفت ایران در بازارهای جهانی را ندارد

علی بختیار گفت: نوسان‌های اخیر قیمت‌ نفت در بازارهای جهانی نشان دهنده این است که عربستان توان تولید و عرضه نفت بیش از رقم کنونی را ندارد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علی بختیار عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: تنوعی که در بحث فروش و نوع کیفیت نفت سبک، سنگین و فوق سنگین ایران وجود دارد در نفت عربستان وجود ندارد.

وی افزود: قیمت نفت خام در بازارهای جهانی با 20 دلار افزایش نسبت به دوره مشابه پارسال، هم‌اکنون در سطوح بالای 80 دلار برای هر بشکه معامله می‌شود و برآوردهای موسسه‌های بین‌المللی انرژی، بانک‌ها و کارشناسان و تحلیلگران حوزه انرژی حاکی از آن است که قیمت نفت افزایش یابد و حتی آنها نفت 100 دلاری را دور از انتظار نمی‌دانند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نوسان‌های قیمت نفت خام در بازارهای جهانی نشان می‌دهد که عربستان و دیگر تولیدکنندگانی که مدعی افزایش تولید هستند، توان تولید و عرضه نفت بیش از ارقام کنونی را ندارند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 202