آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 310292 تاریخ : 1396/09/13-17:03:38
,17,
عدم موفقیت در واردات کالاهای مصرفی با واردات کالاهای قاچاق در قالب واردات رسمی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران:

عدم موفقیت در واردات کالاهای مصرفی با واردات کالاهای قاچاق در قالب واردات رسمی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: در حوزه اصناف دیناری بابت بسته حمایتی تسهیلات 10 هزار میلیارد تومانی پرداخت نشده در حالیکه مبالغی در حوزه صنعت پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمدرضا مس فروش امروز در مراسم معرفی و تقدیر از صادرکنندگان نمونه سال 96 استان تهران اظهار کرد: 28 درصد از صادرات کشور در اختیار صادرکنندگان استان تهران قرار دارد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه در سال جاری 5 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان تعریف شده است اظهار کرد: بانک‌ها همکاری لازم برای اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان را در سال جاری نداشته‌اند به طوریکه با وجود بخشنامه اعطای تسهیلات جدید با وجود بدهی‌های قبلی توسط بانک‌ها به تولیدکنندگان پرداخت نشده است.

مس‌فروش افزود: در حوزه اصناف نیز دیناری بابت بسته حمایتی تسهیلات 10 میلیارد تومانی پرداخت نشده که این موضوع به اطلاع شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت رسیده است.

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت استان تهران درباره مصوبه جدید دولت برای محدود کردن واردات کالاهای مصرفی گفت: این مصوبه برای مدیریت کردن اقلام وارداتی به کشور اجرایی و ضروری است.

وی ادامه داد: واردات در قالب 3 زیربخش بررسی و کنترل می‌شود به طوریکه در ابتدا باید شرایط واردات کالاهای سرمایه‌ای که در داخل کشور دانش فنی آن را نداریم فراهم کنیم و کالاهای واسطه‌ای را نیز برای رونق تولید ملزم به واردات هستیم اما روند واردات کالاهای مصرفی باید کاهش یابد. هر چند که در 8 ماهه ابتدایی سال جاری بر اساس برنامه‌ریزیهای قبلی انجام شده موفق نبوده‌ایم.

مس‌فروش تصریح کرد: بخشی از این عدم موفقیت و حتی افزایش واردات کالاهای مصرفی به خاطر برخورد با کالاهای قاچاق است که خود را به صورت قانونی و در قالب واردات رسمی جایگزین کرده است.

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه در سبد صادرات استان تهران 72/5 درصد محصولات صنعتی است گفت: این رقم مورد قبول استاندار تهران نیست و در خصوص قدر مطلق‌های آن ایراد دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: احیای مشوق‌های صادراتی توجه بیشتر به حمل و نقل و کاهش هزینه‌های آن، کمک هزینه‌ برای شرکت صادرکنندگان در فعالیت‌های نمایشگاهی خارج از کشور و پرداخت جایزه‌های صادراتی مصوب باید به مرحله اجرایی برسد و ما کماکان این موضوعات را در دستور کار خود داریم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 241