آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 211784 تاریخ : 1395/04/19-16:29:58
,10025,
عدم تاثیر خسارت پتروشیمی بوعلی سینا بر سود و زیان سال 95شرکت بیمه ملت

عدم تاثیر خسارت پتروشیمی بوعلی سینا بر سود و زیان سال 95شرکت بیمه ملت

به اطلاع فعالان محترم بازار سرمایه می رساند که بیمه ملت یکی از اعضای کنسرسیومی است که شرکت پتروشیمی بوعلی سینا را تا سقف 485 میلیون یورو تحت پوشش قرار داده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازبیمه ملت، مجموع سهم بیمه ملت از کل ریسک و خسارت وارده حدود 5 درصد است. این مبلغ از محل ذخایر غنی شرکت قابل پرداخت است و لذا تاثیری در سود و زیان سال 95 نخواهد داشت.

ضروری است کلیه واحدهای صنعتی و معدنی کشور به ویژه شرکت های عضو بورس و اوراق بهادار، سرمایه بیمه نامه های خود را مجددا مورد بررسی قرار داده و از کفایت پوشش آن ها اطمینان حاصل نمایند تا در صورت بروز حادثه، امکان تامین تمام خسارت وارده و به تبع آن، راه اندازی سریع واحد تولیدی بیمه شده، توسط صنعت بیمه کشور میسر باشد.
شرکت های تولیدی می توانند بیمه عدم النفع (BI) را در کنار سایر پوشش ها خریداری کنند. در این صورت سود از دست رفته آنها در زمان بازسازی نیز توسط صنعت بیمه کشور پرداخت می شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 199