وی با بیان اینکه از سال 88 تا کنون کل نیاز وزارت بهداشت به واکسن هپاتیت ب توسط انستیتو پاستور تأمین می شود، افزود: فرآیند تولید واکسن هپاتیت ب که نوترکیب است یکی از فرآیندهای بسیار پیچیده و هزینه بر و البته یکی از فرآیندهای زیست فناوری است و نیروهای انسانی انستیتو پاستور، از بهترین متخصصان کشور هستند و شبانه روزی فعالیت دارند.
عضو هیأت علمی انستیتو پاستور ایران تاکید کرد: از نظر تکنیکی، فنی و نیروی انسانی در تولید واکسن هپاتیت ب در بهترین وضعیت قرار داریم. در بخش تولید واکسن هپاتیت ب انستیتو پاستور، واحد تحقیق و توسعه فعالیت دارد که مقالات بسیاری در مورد این واکسن تولید و منتشر شده است. همچنین در حال حاضر با توجه به اعلام نیاز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، سالانه 5 میلیون دُز واکسن هپاتیت ب نوترکیب در انستیتو پاستور تولید می شود.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت، حسینی به ظرفیت و کیفیت بالای تولید واکسن هپاتیت ب در انستیتو پاستور اشاره و خاطرنشان کرد: درجه خلوص واکسن نوترکیب که در مقیاس صنعتی تولید می کنیم، از استانداردهای کشورهای دیگر بالاتر و بسیار با کیفیت است.