آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 489941 تاریخ : 1398/06/02-17:55:20
,1,
طرح «طراوت » بانک صادرات ایران تاکنون چهار هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار در بخش رونق تولید ایجاد کرده است

حجت‌اله صیدی خبر داد:

طرح «طراوت » بانک صادرات ایران تاکنون چهار هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار در بخش رونق تولید ایجاد کرده است

مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: از ابتدای اجرایی شدن طرح «طراوت» (طرح اعتباری ویژه تولید) در اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون بیش از چهار هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار توسط بانک صادرات ایران برای بنگاه‌های اقتصادی تامین شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در حاشیه نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه پیام نور با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران ابراز کرد: بخش مهمی از رونق تولید در گرو تقاضای موثر است و طرح طراوت بانک صادرات ا?یران در این راستا تقویت تقاضا در تمامی زنجیره تامین مواد اولیه، تولید، توزیع تا مصرف را در دستور کار داشته و با اتمام تمام زیرساخت‌های اعتباری و اخذ مجوزهای لازم تاکنون بیش از هزار و 200 میلیار تومان به این طرح اختصاص داده و موجب شده تا با استفاده از ابزار اعتبارات اسنادی ریالی چرخش میزان تسهیلات در بین بنگاه‌های اقتصادی بیش از چهار هزار و 500 میلیارد تومان توسط این بانک تامین اعتبار شود.

صیدی با تاکید بر اینکه اصلاح ساختار مالی و بهینه‎سازی ترکیب منابع و مصارف و همچنین کنترل هزینه‌ها موجب متوقف شدن روند افزایشی زیان بانک شده است، اظهار کرد: صورت‌های مالی بانک در سه ماهه اول سال 98 با سود بسته شده و امیدواریم صورت‌های شش ماهه را نیز با سود ببندیم. 
مدیرعامل بانک صادرات ایران کاهش چهار صفر از واحد پولی را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: تجربه کشورهای مختلف از جمله اروپا در تبدیل واحد پولی نشان می‌دهد که کنار آمدن مردم با این تغییر هم از نظر ذهنی و هم عملیاتی بین شش ماه تا یک سال زمان نیاز دارد اما با توجه به اینکه مردم ما مرتبا از تومان استفاده کرده‌اند، انتظار می‌رود این زمان کوتاه‌تر شود.
حجت‌اله صیدی در بخش دیگری از سخنان خود به میزان موفقیت بانک در فروش املاک مازاد اشاره کرد و افزود: بانک صادرات ایران از ابتدای سال 97 تا پایان مرداد ماه 98 تعداد 732 رقبه ملک مازاد به ارزش بیش از هزار و 26 میلیارد تومان را فروخته و از هزار و 818 رقبه ملک مازاد باقی‌مانده، تلاش مستمر برای فروش 634 رقبه ملک مازاد آماده واگذاری به ارزش بیش از هزار و 350 میلیارد تومان ادامه دارد. 
 صیدی در پاسخ به پرسشی در خصوص میزان بدهی به بانک مرکزی نیز تاکید کرد: با توجه به تلاش‌های انجام شده و مدیریت نقدینگی در سال 97 و 98 بدهی بانک صادرات ایران به بانک مرکزی صفر بوده و در پنج ماه ابتدای امسال نیز خط اعتباری از بانک مرکزی نگرفته ایم.
صیدی همچنین از امادگی بانک صادرات ایران برای مشارکت در بازار متشکل ارزی خبر داد و گفت: مقدمات همکاری با بانک مرکزی و سایر بانک‌ها در این بازار انجام شده و به محض راه‌اندازی آن، بانک صادرات ایران نیز نقش خود را ایفا خواهد کرد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 238