آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 305087 تاریخ : 1396/07/05-08:54:47
,17,
صنعت پتروشیمی امید اول  ما در ایجاد اشتغال و رونق تولید است

صنعت پتروشیمی امید اول ما در ایجاد اشتغال و رونق تولید است

وزیرصنعت ، معدن وتجارت در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران پلاست گفت: صنعت پتروشیمی آینده ایران را تضمین خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار بانک و صنعت، محمد شریعتمداری با تاکید براینکه ، صنعت پتروشیمی امید اول همه ما در ایجاد اشتغال و رونق تولید است گفت: صنعت پتروشیمی ،منابع گازی ما را به محصولات متنوع با ارزش افزوده بی پایان تبدیل می کند و این صنعت آینده ایران را تضمین خواهد کرد.

 وزیر صنعت ، معدن و تجارت عمده مشکل صنعت پتروشیمی را تکمیل نبودن زنجیره تولید وعدم سرمایه گذاری مناسب در صنایع پایین دستی عنوان کرد و افزود: متاسفانه در سال های اخیر به دلیل محدودیت درمنابع، سرمایه گذاری کافی در صنایع پایین دستی انجام نشده است ، به همین علت امروز مواد اولیه صنایع پتروشیمی تولیدی کشور، به خارج مرزها صادرمی شود که به نوعی خام فروشی است.

شریعتمداری ابراز امیدواری کرد: با توسعه صنایع پایین دستی ازراه توجه به شرکت های دانش بنیان استفاده ازمنابع بخش خصوصی و حمایت دولت از محل صندوق توسعه ملی و تسهیل مقررات بتوانیم محصولات متنوع و با ارزش افزوده بالا در صنعت پلیمر را در داخل کشور تولید کنیم واشتغال قابل توجهی در داخل کشور بوجود آوریم . 
 
وزیر صنعت، معدن وتجارت ، صنعت پتروشیمی را امید کشور وپشتوانه بسیاری از صنایع برشمرد و افزود: اینجا همان جایی است که ایران را به ایرانی بزرگ ، مترقی و پیشرفته با توانمندی های بی شمار تبدیل خواهد کرد. 


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 197