معاون وزیر بهداشت، با اشاره به سرانه مصرف 120 کیلوگرمی آرد گندم در ایران، گفت: این سرانه تقریباً 2 برابر متوسط جهانی است و از همین رو، توجه به سلامت نان و بهداشت نانوایی، از اهمیت زیادی برخوردار است.
فرشیدی، از نان به عنوان قوت غالب در کشور نام برد و افزود: یکی از نکات مهم در پخت نان، میزان استفاده از نمک است که با بسیاری از بیماری ها از جمله فشارخون، ارتباط مستقیم دارد.
جعفر جندقی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نیز با اشاره به فعالیت 6 هزار بازرس بهداشتی در کشور، گفت: هر نانوایی به طور میانگین یکبار در ماه مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرد.
وی افزود: مردم می توانند برای اعلام شکایت خود از بهداشت نانوایی ها، با سامانه 190 تماس بگیرند و مطمئن باشند ظرف 48 ساعت، موضوع بررسی و رسیدگی می شود.
جندقی گفت: تمیز بودن محیط نانوایی، رعایت بهداشت فردی کسانی که در نانوایی کار می کنند و مواردی از این قبیل، می بایست مورد توجه مردم قرار بگیرد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین و نمک، دو موضوع مهم در پخت نان است که در بازرسی ها به آنها توجه و مورد بررسی قرار می گیرد.