نجف زاده در این نشست با بیان اینکه شرکت چاپ و نشر یکی از افتخارات بانک ملی است گفت: این شرکت هم از نظر فضا و هم ظرفیت تولید، قابلیت های بسیاری دارد و قطعا بانک ملی ایران می تواند از این ظرفیت در حوزه های مختلف استفاده کند.
وی افزود: توسعه شرکت چاپ و نشر همواره در دستور کار ما بوده و امیدوارم طی یک برنامه نظام مند بتوانیم اسناد بانک ملی ایران که یکی از مهم ترین ثروت های مجموعه است را با همکاری شرکت، دیجیتال و حفاظت کنیم.
نجف زاده ادامه داد: یکی از گنجینه های بانک ملی اسناد و بخشنامه های قدیمی است که از سال 1314 تاکنون مانده و باید برای حفظ و ماندگاری آنها این اسناد دیجیتال شوند تا این گنجینه بزرگ به مرور زمان از بین نرود.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره به ظرفیت های دیگر شرکت چاپ و نشر گفت: در حوزه شخصی سازی چک های بانکی، انتشار کتاب ها، اسناد و مجلات بانک است که می توان بیش از پیش از این ظرفیت بهره مند شد.
در ادامه حمیدرضا مختاریان معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران ضمن ابراز خرسندی از حضور در شرکت چاپ و نشر و آشنایی نزدیک با توانمندی های این شرکت به توسعه همکاری ها در حوزه مدیریت اطلاعات و اسناد تاکید کرد.
در پایان این نشست امین عارف نیا مدیرعامل شرکت چاپ و نشر بانک به ارایه توضیحاتی در خصوص عملکرد این شرکت پرداخت.