آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 510424 تاریخ : 1399/01/19-11:09:18
,17,
شاخص تورم برای محاسبه میزان مهریه و تاخیر تادیه چک اعلام شد

توسط بانک مرکزی

شاخص تورم برای محاسبه میزان مهریه و تاخیر تادیه چک اعلام شد

رییس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در اجرای تکالیف قانونی محول به این بانک، شاخص تورم سالانه و ماهانه را جهت محاسبه میزان مهریه و خسارت تاخیر تادیه چک اعلام کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از بانک مرکزی، عبدالناصر همتی در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه، جزییات و جداول مرتبط با تورم سالانه و ماهانه را ارایه کرد.

در این نامه آمده است: نظر به اینکه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بر اساس ماده 4 آیین‌نامه اجرایی قانون الحاق یک تبصره به ماده 1082 قانون مدنی مصوب سال 1377  مکلف شده است شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران را به طور سالانه جهت محاسبه میزان مهریه به وجه رایج، حداکثر تا پایان خرداد ماه هر سال در اختیار قوه قضائیه قرار دهد و نیز بر اساس مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص خسارت تأخیر تأدیه چک بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به اعلام نرخ تورم به “مراجع قضایی و دادگاه ها” است، این جدول ارایه می شود.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206