آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 693586 تاریخ : 1403/06/17-16:44:00
,1,
سهم خیرین بانک صادرات ایران در مبارزه با بی سوادی

سهم خیرین بانک صادرات ایران در مبارزه با بی سوادی

?یونسکو در چهاردهمین نشست کنفرانس عمومی این سازمان در سال 1966، 8 سپتامبر را به عنوان روز جهانی سوادآموزی نامگذاری کرد و بر این اساس، بانک صادرات ایران گزارش فعالیت خود در این زمینه را منتشر کرده است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، این بانک با تشکیل ستاد خیرین مدرسه ساز از دهه 60 تاکنون و با مشارکت داوطلبانه و با نیت خیرخواهانه کارکنان بانک با تخصیص بخشی از حقوق خود، بالغ بر 50 مدرسه در اقصی نقاط کشور احداث کرده و دو مدرسه دیگر نیز در مرحله ساخت قرار دارد که در مجموع 52 مدرسه توسط این بانک در نقاط محروم کشور ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.

اعتلای فرهنگ، دانش و انجام رسالت و مسئولیت های اجتماعی در راستای پیشرفت و آبادانی کشور؛ کمک به رشد و توسعه آموزشی در مناطق محروم کشور؛ زدودن فقر علمی و نیز بسترسازی برای پرورش نسل های آینده و آینده سازان ایران اسلامی از جمله اهداف این اقدام بانک صادرات ایران بوده است.

شایان ذکر است که 32 ساخت و 18 بازسازی مدارس حاصل فعالیت بانک صادرات ایران بوده که از این بین 23 مدرسه در مناطق سیل زده؛ 12 مدرسه در مناطق زلزله زده و 15 مدرسه نیز در مناطق محروم مورد حمایت قرار گرفته است.

همچنین این مدارس در 18 استان و 35 شهرستان کشور مورد بهره برداری قرار گرفته که از این بین «لرستان، کرمانشاه و گلستان» بیشترین سهم را به خود اختصاص داده اند.

قابل توجه است که حاصل فعالیت خیرین مدرسه ساز بانک صادرات ایران 2 مدرسه 15 کلاسه؛ 11 مدرسه 12 کلاسه؛ 3 مدرسه 9 کلاسه؛ 16 مدرسه 6 کلاسه و 18 مدرسه 3 کلاسه بوده است.

گفتنی است در پی اقدامات متعدد بانک صادرات ایران در مسیر مدرسه سازی، در سال 1393 در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز و در سال 1397 به دلیل نقش آفرینی در بازسازی و احداث فضاهای آموزشی زلزله استان کرمانشاه از این بانک تقدیر و تجلیل شده و تندیس ویژه خیر مدرسه ساز را دریافت کرده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 207