آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 450426 تاریخ : 1397/12/12-12:01:32
,17,
رجیستری موبایل دوباره مانند قبل شد

رجیستری موبایل دوباره مانند قبل شد

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه گفت: رجیستری موبایل دوباره مانند قبل شد یعنی گوشی‌ها با همان کد ملی در سامانه ثبت و در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، ابراهیم درستی رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در خصوص مشکلات رجیستری موبایل که در روزهای اخیر به وجود آمده است، گفت: شب گذشته در وزارتخانه جلسه‌‌ای در این خصوص به ریاست قبادی معاون وزیر، نماینده دادستانی، گمرک، ستاد مبارزه با کالای قاچاق و معاونت حمایت از مصرف‌کنندگان کالا، برای حل مشکل رجیستری گوشی‌های مسافری و تجاری برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه به این نتیجه رسیدیم که کمافی السابق به همان روشی که قبلا گوشی‌ها رجیستر می‌شد کار انجام شود یعنی گوشی ها با همان کد ملی در سامانه ثبت و در اختیار مصرف‌کننده قرار بگیرد.

درستی تصریح کرد: سامانه جدید به گمرک و نیروی انتظامی لینک می‌شود اما به دلیل وجود مشکلات فنی در این خصوص واردکنندگان و مصرف کنندگان نمی‌توانستند گوشی خود را لینک کنند بنابراین مقرر شد تا این مشکل حل شود و ما به همان روش قدیمی رجیستری را انجام دهیم.

درستی در خصوص مشکلات پیش آمده در گوشی‌های اپل و تاثیر آن گفت: زود است که بخواهیم در خصوص بازار این گوشی‌ها اظهار نظر کنیم و باید منتظر بمانیم و ببینیم آیا این مشکلات حل خواهد شد یا خیر.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 237