آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 307400 تاریخ : 1396/08/03-14:40:50
,1,13,
راه ­اندازی مجتمع تولید پوره میوه و آب­میوه با حمایت بانک آینده در دماوند

در سال «اقتصاد مقاومتی: تولید – اشتغال»

راه ­اندازی مجتمع تولید پوره میوه و آب­میوه با حمایت بانک آینده در دماوند

با حمایت بانک آینده، مجتمع تولید پوره میوه و آب­میوه طبیعی برای نخستین بار در ایران، در منطقه جابان دماوند با ظرفیت تولید روزانه، 24هزار لیتر آب­میوه طبیعی و 24 تن پوره میوه، به مرحله بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک آینده، در راستای تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» و در جهت حمایت از تولیدکنندگان داخلی و کمک به تامین منابع مالی اشتغال پایدار، گام‌های مؤثری تاکنون برداشته و در سال‌جاری، حمایت از تولید و اشتغال را در اولویت کار خود قرار داده است.

بر همین اساس، روز چهار‌شنبه، 3آبان ماه سال‌جاری، مجتمع تولید پوره میوه و آب­میوه، با استفاده از تسهیلات اعتباری بانک آینده و با حضور مسؤولان استان و جمعی از مدیران بانک، راه­اندازی و به بهره‌برداری رسید.

شایان ذکر است؛ این مجتمع تولیدی، وسعتی بالغ بر 10هزار مترمربع دارد که با راه‌اندازی دوباره آن، برای بیش از 50 نفربه‌طور مستقیم اشتغال ایجاد شده و به‌صورت غیرمستقیم نیز اشتغال قابل‌توجهی، در این ارتباط، به‌وجود خواهد آمد.




ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 175