به گزارش بانک و صنعت به نقل ازاداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دومین کمیته مشترک بیمه و درمان با حضور مدیران کل،معاونین، بیاتی نماینده مردم شریف تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، دبیران اجرائی خانه کارگر اراک، ساوه و زرندیه، رئیس کانون هماهنگی شورای اسلامی کار و روساء و هیئت مدیره کانون های بازنشستگی تامین اجتماعی استان، انجمن های صنفی کارگران ساختمانی، در شهرستان تفرش برگزار شد.
حسینی، مدیر کل تامین اجتماعی مرکزی با گرامی داشت 13 آبان روز مبازره با استکبار جهانی و خوشامدگویی به مهمانان در خصوص وضعیت منابع و مصارف سازمان در استان اطلاعاتی را بیان کرد.ایشان با بیان اینکه تعاملات خوب و سازنده ای با حوزه (کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی) به عنوان اصلی ترین شرکای اجتماعی برقرار می باشد و در سایه این تعامل دوسویه خدمات مطلوبی به مخاطبین سازمان ارائه شده است .
وی افزود: یکی از خواسته های مدیران سیاسی و نمایندگان محترم این است که شرکتهای زیر مجموعه شستا انجام خدماتی مانند: تمدید کارتهای بازرگانی، گردش مالی و ... را در سطح استان انجام دهند تا منافع آن به جمعیت تحت پوشش استان برسد.
حسینی گفت: در سال جاری آمارها نشان دهنده افزایش بیمه شده اجباری نسبت به دوره مشابه سال گذشته است که حاکی از رونق تولید در این استان می باشد.
مدیر کل تامین اجتماعی مرکزی افزود: در حوزه اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیکاری نیز تعاملات خوبی با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشته ایم تا در اجرای ماده 16 قانون بیمه بیکاری قدم های بلندی برداریم. پیشنهاداتی هم برای اصلاح قانون بیکاری به ستاد داده ایم و در راستای تحقق شعار سال (حمایت از تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها) همکاریهای بسیار خوبی با کارفرمایان داشته و طرحهایی برای تهاتر بدهی با بدهکاران کلان ارایه شده است.
دکتر سهرابی مدیر درمان تامین اجتماعی مرکزی، با ارایه گزارشی از وضعیت کلی درمان استان گفتند: درمان در شاکله خود دارای دو بخش اصلی است؛ خود درمان و بخش پشتیبان درمان. کیفیت و کمیت درمان وابسته به پشتیبانی که شامل مباحث مالی و تشکیلاتی و ... است.
وی گفت: بحران کرونا بار سنگینی را بر دوش سازمان گذاشت و این در حالی بود که هیچ گونه منابعی از سوی دولت به سازمان تزریق نشد. بار مالی و کاری کرونا هم در بخش درمان مستقیم بود و هم در درمان غیر مستقیم. در حالی که قرار نبود کرونا بر دوش بخش درمان سازمان باشد.
امیری رییس کانون بازنشستگان استان مرکزی، ضمن گرامی داشت 13 آبان از کادر درمان به خاطر تلاشهای بی وقفه قدردانی کرد. در ادامه ایشان خواستار تسریع در بررسی و پرداخت اسناد پزشکی بیمه شدگان و مستمری بگیران شد و همچنین اشاره کرد: جمعیت تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی به عنوان شهروندان این کشور حق بهره مندی از بودجه ها و سهمیه پزشکان طرحی را دارند در حالی که اختصاص پزشکان طرحی به تناسب جمعیت تحت پوشش سازمان نیست.
میرزایی دبیر اجرائی خانه کارگر ساوه و زرندیه ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان تامین اجتماعی در حوزه کارگری گفت: جامعه کارگری خواستار حفظ سهام بانک رفاه به عنوان منابع این سازمان می باشد.
وی در ادامه گفت: عدم اجرای صحیح خصوصی سازی باعث کاهش امنیت شغلی و پایداری مشاغل گردیده و خواستار ورود دولت برای اصلاح این فرآیند شد .
علی قیاسی رییس هیات مدیره کانون کارگران ساختمانی کشور و دبیر اجرایی خانه کارگر اراک با تقدیر از خدمات ارزنده بخش درمان خواستار آموزش کارگران ساختمانی و ایمن سازی کارگران در مقابل حوادث شد و همچنین اشاره کرد خدمات درمانی در برخی شهرستانهای کوچک توزیع مناسبی ندارد.
علی زند، مسئول کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار، از دیگر اعضای کمیته بیمه و درمان ضمن تقدیر از تشکیل منظم کمیته های بیمه و درمان استان، گفتند: وضعیت معیشت کارگران با وجود تورم مشخص است و وجود این شرایط ترکیب شورای عالی کار نیاز به بازبینی دارد. ایشان افزودند مشکل وصول 4 درصد مشاغل سخت از پیمانکارانی که به طور موقت فعال بوده اند و در زمان بازنشستگی دسترسی و وصول آن از کارفرمایان امکان پذیر نیست، از بزرگترین مشکلات کارگران در بخش مشاغل سخت و زیان آور است.
وی افزود: در طرح قانون توانمند سازی و پایداری صندوقهای بازنشستگی که در مجلس شورای اسلامی مطرح شده، باید از نظرات جامعه کارگری هم استفاده بشود.
زند همچنین به فرایند خصوصی سازی شرکتهای بزرگ نیز انتقاداتی را وارد کرد و خواستار بررسی و اصلاح آن شد.
اکبر شوکت نیز از دیگر مهمانان کمیته ضمن تقدیر از تلاشهای مدیران و همکاران سازمان، مطالبی در خصوص ارزش سرمایه ای شستا بیان کردند و در خصوص مشکلات تشکلهای گفتند: ارائه مشکلات موجود به همراه
راه حل می تواند قابلیت اجرایی و پیگیری بیشتر داشته باشد.
ولی اله بیاتی، نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان نیز از مدعوین کمیته با گرامی داشت 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم اشاره کردند و گفتند: سازمان تامین اجتماعی از دستگاه های خدمت رسان به مردم است و چشم امید مردم به شما در این سازمان است.
وی در ادامه افزود: به عنوان نماینده مردم، در هر زمان آمادگی پاسخگویی و پیگیری همه مشکلات حوزه کارگری و تامین اجتماعی را دارم.