آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 623771 تاریخ : 1401/11/25-10:23:25
,13,
دولت نظارتی بر بازار شب عید ندارد| افزایش هر روزه قیمت اقلام خوراکی

دولت نظارتی بر بازار شب عید ندارد| افزایش هر روزه قیمت اقلام خوراکی

رحیمی مظفری، عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس گفت: دولت هیچ نظارتی بر بازار شب عید ندارد و قیمت اقلام خوراکی هر روز بالاتر می رود.

به گزارش بانک و صنعت، عبدالعلی رحیمی مظفری، با اشاره به ضرورت تلاش دولت برای کنترل قیمت گوشت قرمز، مرغ، میوه و دیگر اقلام خوراکی مردم در آستانه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: متاسفانه دولت حتی به یاد ندارد که عید نوروز در راه است و این عید با ماه مبارک رمضان همراه شده است چراکه هیچ نظارتی بر بازار شب عید ندارد و قیمت اقلام خوراکی هر روز بالاتر می رود.

نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بازار نوروز امسال با تمام بازارهای عید سال های گذشته متفاوت است چراکه اولا با ماه رمضان تقارن پیدا کرده و این سبب افزایش مهمانی ها خواهد شد، ضمن آنکه بیماری کرونا پس از چند سال خاموش شده لذا احتمال افزایش دید و بازدید مردم در عید امسال بسیار است، همچنین بارندگی های اخیر نیز خود به تنهایی شادابی و طراوت بهاری و میل به سفر و دید و بازدید را بیشتر می کند بنابراین همه این موارد سبب می شود که دولت میوه، گوشت، برنج و دیگر اقلام خوراکی را برای شب عید به صورت ویژه و با قیمت مناسب تامین و پیش بینی کند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه امیدواریم دولت تدابیر لازم را اندیشیده باشد اما آنچه ظواهر نشان می دهد؛ عدم وجود تصمیم و برنامه ریزی خاصی در این زمینه است لذا امیدواریم در زمان باقی مانده تا نوروز تدابیر لازم را بی اندیشید.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 192