به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,,رسول خضری با تاکید بر تدوین نظام بیمه سلامت در برنامه ششم توسعه، افزود: یکی از پایه های نظام بیمه سلامت بحث تجمیع بیمه ها است که متاسفانه در طی برنامه پنجم توسعه نتوانست شکل اجرایی به خود گیرد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دلیل سیاست های متفاوت صندوق های بیمه ای با تجمیع بیمه ها موافق نیست، افزود: با توجه به اینکه سهم پرداخت بیمه از افراد تحت پوشش تامین اجتماعی 7درصد و کارکنان دولت 5درصد است لذا این وزارتخانه تمایلی به تجمیع ندارد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: در لایحه برنامه ششم اگر تجمیع منابع بیمه و سیاست های یکپارچه را در نظام بیمه ای کشور اعمال نکنیم نمی توان به یک نقطه امید بخش رسیده و خروجی مناسبی داشته باشیم.
منبع: خانه ملت
وی یادآور شد: تجمیع نشدن بیمه ها هم بدهی بیمه ها به مراکز درمانی را دچار مشکل کرده و هم به طرح تحول سلامت آسیب می زند لذا اگر سیاست یکپارچه ای را به صورت مدون در برنامه ششم دنبال نکنیم، هیچ وحدت رویه ای در حوزه بیمه ها اعمال نمی شود و لذا بیشترین آسیب را خواهیم دید.
خضری افزود: متاسفانه نبود وحدت رویه منجر شد که قانون جامع پوشش بیمه همگانی مصوب سال 72بعد از حدود 20سال یعنی در سال 93اجرایی شود این نشان می دهد که در کشور فقط قوانین نوشته می شود اما هیچ اراده ای برای اجرا وجود ندارد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: دولت برای برون رفت از این وضعیت و نظام مند شدن طرح تحول سلامت، کاهش پرداختی از جیب مردم و دسترسی مردم به پوشش با کیفیت خدمات بهداشتی و درمان باید یکپارچه سازی برای بیمه ها را مدنظر قرار دهد چراکه این مهم اصلی اجتناب ناپذیر است.