به گزارش بانک و صنعت به نقل از شرکت توزیع نیروی برق شیراز،احمدرضا خسروی گفت: شاخصهای کلیدی و اصلی ابلاغی صنعت برق که تاثیر زیادی بر تامین پایدار برق دارند در هر شرایطی وحتی در شرایط بحرانی با جدیت پیگیری می شود.
مدیرعامل توزیع برق شیراز افزود: در ایام جنگ رمضان، تعداد67 دستگاه ماینر از 7 مرکز استخراج رمز ارز غیرمجاز مجهز به اینترنت ماهواره ای طی بازه زمانی چهل روزه کشف و ضبط شد.
خسروی از پایش شبانه روزی شبکه به منظور شناسایی آسیب ها و فعالیت های غیرمجاز خبر داد و افزود: این دستگاه های ماینر از منازل مسکونی، باغ شهر ها، سوله های صنعتی و سایر اماکن کشف شد.
به گفته این مقام مسئول، مبارزه با ماینرهای غیرمجاز در زمره اهداف 14 مگاپروژه ابلاغی ورازت نیرو قرار می گیرد و نسبت به این موضوع اهتمام ویژه ای داریم.
مدیرعامل توزیع برق شیراز خاطرنشان کرد: فعالیت بسیاری از مراکز استخراج رمزارز غیرمجاز به دلیل قطعی اینترنت متوقف شده بود و گروهی با راه اندازی خطوط استارلینک اقدام به راه اندازی ماینرهای غیرمجاز کرده بودند.
وی نقش گزارش های مردمی در کشف مراکز استخراج رمز ارز غیرمجاز را پراهمیت برشمرد و از شهروندان درخواست کرد با همکاری در این زمینه از پاداش های قابل توجه بهره مند شوند.
شایان ذکر است عموم شهروندان می توانند از طریق سامانه پیامکی ملی 30005121 نسبت به ثبت گزارش فعالیت ماینرهای غیرمجاز با شرکتهای توزیع نیروی برق در سراسر کشور همکاری داشته باشند.