به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، غلامعلی راستی پیش از ظهر امروز در جلسه "تبیین سامانه داشبورد گزارشات مدیریتی سامانه انبار ها" افزود: سامانه جامع انبار در گام نخست طبق بندهای 5 و 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توسط وزارت صنعت و با هدف ثبت مشخصات محل انبار کالاهای اساسی ایجاد شد.
وی ادامه داد: در گام بعدی و از چند روز گذشته میزان انبارش کالاهای اساسی و نقاط انبارش نیز قابل رصد و کنترل است و نهایتا مشخص می شود چه کالایی ، به چه میزان و به کجا حمل شده است .
وی هدف از این اقدام را برنامه ریزی صحیح و دقیق دولت برای تامین کالاهای اساسی عنوان کرد و افزود: وجود چنین سامانه هایی جنبه مدیریتی داشته و اقدامات نظارتی دستگاههای مختلف نظیر بهداشت ، دامپزشکی و نیروی انتظامی همچنان به قوت خود ادامه دارد .
غلامعلی راستی همچنین با اشاره به اینکه سامانه جامع انبارها با دیگر سامانه ها در ارتباط است، گفت: این سامانه برای دریافت کدپستی با سامانه شرکت پست ، برای ارسال و دریافت پیامک به مخابرات و همچنین برای صدور بارنامه حمل و نقل به سامانه سازمان راهداری کشور متصل است .
معاون سازمان صنعت معدن و تجارت استان با تاکید بر این موضوع که ظن احتکار در واحدهای انباری فاقد مشخصات در سامانه جامع انبارها وجود دارد ؛ از صاحبان انبار های صنفی ، صنعتی و تجاری خواست هرچه سریعتر نسبت به ثبت مشخاصات محل انبار خود اقدام نمایند .
گفتنی است، در حال حاضر مشخصات 510 هزار واحد انباری در کل کشور و 33 هزار واحد انبار عمومی استان در سامانه جامع انبار ثبت شده است.