آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 594314 تاریخ : 1400/11/24-17:37:15
,2,
حمایت 200 میلیارد ریالی بانک کشاورزی استان تهران از شرکت کشت و صنعت فدک خشکرود

حمایت 200 میلیارد ریالی بانک کشاورزی استان تهران از شرکت کشت و صنعت فدک خشکرود

بانک کشاورزی در اجرای سیاست‎های حمایتی خود از تولید و اشتغال با اعطای تسهیلات 200 میلیارد ریالی به شرکت فدک خشکرود ، گامی دیگر در حمایت از کشاورزی و امنیت غذایی کشور برداشته است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی استان تهران، این مجموعه تولیدی برای بیش از 65 نفر نیروی انسانی ایجاد اشتغال کرده است.

بذور ذرت، جو ،گندم و کلزا، بیش از 700 هکتار باغ پسته با فرآوری 100 درصد مکانیزه انواع محصولات ، صنایع بسته بندی مواد غذایی شامل انواع (خشکبار، حبوبات، چای و دمنوش‎ها و ...) با برندهای برفود، دلنیس و فودینا به عنوان مهم ترین محصولات تولیدی شرکت کشت و صنعت فدک خشکرود سهم عمده‎ای از سبد غذایی مصرف‎کنندگان را در اختیار دارد که در این راستا ،تسهیلات 200 میلیارد ریالی بانک کشاورزی به عنوان یکی از مولفه‎های حمایتی جهت تکمیل و راه اندازی این شرکت به شمار می‎رود.

این گزارش می‎افزاید: شرکت کشت و صنعت فدک خشکرود با تولید محصولات غذایی حضور گسترده‎ای در بازار داخلی و صادرات داشته و نقش برجسته ای در صنعت کشاورزی و غذایی کشور و سهم عمده‎ای در بازار دارد .

شرکت کشت و صنعت فدک خشکرود در بخش زرندیه شهرستان مامونیه استان مرکزی واقع شده است .



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200