به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن ، مهندس دانیالی با اشاره به این که بانک یاد شده در سال گذشته مجموعاً 31 هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنعتگران و کارآفرینان کشور پرداخته است افزود ، مقایسه این رقم با 25 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی در سال 1390 نشان دهنده افزایشی چشمگیر است .
مدیرعامل بانک صنعت و معدن افزود : مجموع سپرده های این بانک در پایان اسفند ماه سال 1391 با 38 درصد رشد نسبت به سال 1390 به 34 هزار میلیارد ریال رسیده است .
بنا به گفته این مقام بانکی مانده مصارف بانک مزبور در سال گذشته به رقم 215 هزار میلیارد ریال رسیده است .
وی یکی از مهم ترین شاخص های ارزیابی عملکرد بانک ها را میزان ریسک اعتباری دانسته و تصریح کرد ، ریسک اعتباری بانک صنعت و معدن در سال گذشته کاهش یافته و به 10 و نیم درصد رسیده است .
ایشان در ادامه روش های سنتی نظارت و کنترل داخلی در بانک ها را ناکارآمد توصیف کرد و بیان داشت که نظارت در بانک صنعت و معدن سیستمی است، به گونه ای که عملیات مالی و تراکنش های انجام شده در شعب، از مرکز قابل رصد است.
مهندس دانیالی در ادامه به افتخارات بانک صنعت و معدن در سال جاری اشاره کرده و بیان داشت، این بانک به رتبه 2 انطباق با شریعت در بانکداری بدون ربا در همایش اخیر بانکداری و لوح افتخار « تأمین مالی توسعه ای بنگاه های کوچک و متوسط» در سی و ششمین مجمع عمومی سالیانه ادفیاپ ( ADFIAP ) دست یافته است .
وی با بیان این که تأمین مالی طرحهای نیمهتمام و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی از اولویتهای این بانک در سال جاری محسوب می شود تأکید کرد ، اگر مابه دنبال افزایش اشتغال هستیم باید به تولید توجه کنیم و تقویت بخش تولید نیز مستلزم استفاده از کالاهای داخلی توسط مردم و عرضه کالاهای با کیفیت و ارزان قیمت توسط تولید کنندگان است.
مهندس دانیالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که بانک های توسعه ای و منجمله بانک صنعت و معدن به خاطر مأموریت ویژه ای که در تأمین مالی طرح های زیرساختی دارند باید از منابع ارزان قیمت استفاده کنند گفت، سرمایة پایه این بانک در حال حاضر به 26 هزار میلیارد ریال می رسد که باید تقویت شود.
وی گفت: در سال قبل صندوق توسعة ملی رقمی بالغ بر 7 میلیارد و 100 میلیون دلار را در اختیار بانک صنعت و معدن قرار داده که 6 میلیارد و 500 میلیون دلار آن به صورت تسهیلات ارزی، 200 میلیون دلار سپرده ارزی و 400 میلیون دلار آن به صورت معادل ریالی است.
به گفته مهندس دانیالی از رقم 6 میلیارد و 500 میلیون دلار، حدود 3 میلیارد و 200 میلیون دلار آن به مرحلة قرارداد رسیده است.
وی تصریح کرد: بانک صنعت و معدن علیرغم داشتن تنها یک هزار و 200 نفر پرسنل و 65 شعبه در سراسر کشور، 15 درصد از سهم نظام بانکی در تأمین مالی بخش صنعت و معدن را در اختیار دارد که این امر نتیجة فعالیت و تلاش مجموعة همکاران بانک مزبور است.
مهندس دانیالی گفت: مأموریت اصلی این بانک کمک به بخش صنعت و معدن و تأمین مالی واحدهای تولیدی در بخش سرمایه گذاری ثابت و سرمایه در گردش است.
یادآور می شود مهندس دانیالی در خاتمه این نشست مطبوعاتی به سؤالات خبرنگاران حاضر در جلسه پاسخ داد.