آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 593275 تاریخ : 1400/10/30-16:20:25
,11,
ثبت نام آزمون تأسیس شرکت های بین المللی حمل کالا آغاز شد

ثبت نام آزمون تأسیس شرکت های بین المللی حمل کالا آغاز شد

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای گفت: ثبت نام متقاضیان آزمون تأسیس شرکت های حمل و نقل بین المللی کالا از 7 بهمن آغاز شده و تا 8 اسفند ادامه دارد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، جواد هدایتی گفت: ثبت نام متقاضیان آزمون تأسیس شرکت های حمل و نقل بین المللی کالا از 7 بهمن ماه سال جاری آغاز می شود و تا جمعه 7 اسفند ماه ادامه دارد.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار داشت: اطلاعات موردنیاز به تدریج از طریق تارنمای آزمون به نشانی transit.rmto.ir اطلاع رسانی می شود و متقاضیان می بایست ضمن بارگذاری مدارک و تکمیل فرم مربوطه در تارنمای فوق، نسبت به ارائه مدرک به استان محل تقاضای تأسیس یا هراستان دیگر اقدام کنند.

هدایتی یادآور شد: با توجه به شرایط کرونایی، انجام دو نوبت واکسیناسیون و ارائه گواهی آن که حداقل دو هفته از نوبت دوم گذشته باشد و ارائه تست پی سی آر منفی کرونا با مهلت حداکثر 96 ساعت از انجام آزمایش، صادر شده از آزمایشگاه معتبر الزامی است.

وی با بیان این که تاریخ و محل برگزاری آزمون متعاقباً اعلام می گردد، افزود: آزمون این دوره نیز عمدتاً بر مهارت های تخصصی و اطلاعات کاربردی داوطلبین مبتنی خواهد بود و متقاضیان أخذ مجوز تأسیس باید از تجارب و دانش کافی علمی و کاربردی در حوزه های مرتبط با حمل و نقل بین المللی کالا و ترانزیت برخوردار باشند.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی تأکید کرد: قبول شدگان آزمون دوره های قبلی، اجازه شرکت در آزمون را نداشته و در صورت مشاهده یا گزارش چنین مواردی، وفق مقررات اقدام می شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 124