وی افزود: تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.
وی یادآور شد: این بیماری بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.
اسدی تصریح کرد: این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی روند افزایشی نخواهد داشت که به شرح زیر است؛
1- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی کرددن اماکن دامی
2- خودداری از له کردن کنه با دست یا له کردن کنه بر روی بدن دام
3- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام
4- خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز
5- تهیه گوشت قرمز مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی
6- نگهداری لاشه تازه دام به صورت کامل به مدت 24 ساعت در یخچال
7- روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)
8- اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پز و گوشت نیم پخته
9- ویروس در برابر حرارت حساس است بنابراین پختن کامل گوشت باعث از بین رفتن ویروس می شود
10- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه شود