آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 10415 تاریخ : 1392/10/16-08:08:13
,1,2,16,17,
توسعه زیرساخت های ارتباطی موجب خدمت بیشتر به مردم و رونق کسب و کار می شود

دکتر واعظی:

توسعه زیرساخت های ارتباطی موجب خدمت بیشتر به مردم و رونق کسب و کار می شود

توسعه زیرساخت های ارتباطی و بهره گیری شبکه بانکی کشور از فناوری های نوین ارتباطی موجب خدمت رسانی بیشتر به مردم و رونق کسب و کار می شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران: دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با بیان این مطلب و تشریح تأثیرات فناوری اطلاعات و ارتباطات در زندگی مردم گفت: برگزاری چنین همایش هایی می تواند موجب نزدیکی فعالان حوزه ICT با بخش‌های نظام بانکی و فعالان آن به منظور خدمت رسانی بهتر و سریعتر به مردم و کاربران الکترونیکی در کشور شود.
وی افزود: گسترش استفاده از اینترنت، موبایل، شبکه های اجتماعی و دیگر بسترهای ارتباطی منجر به تغییر در روابط بین مردم و دولت، گسترش دنیای مجازی، شفاف سازی در عرصه های مختلف، سرعت بخشیدن به کارها، تحول در تجارت و کسب و کار و همچنین زندگی خصوصی افراد شده است.
دکتر واعظی؛ افزایش تعداد کاربران اینترنت از 350 میلیون نفر به 2 میلیارد نفر، افزایش تعداد کاربران تلفن همراه از 750 میلیون به 6 میلیارد دستگاه، 2 برابر شدن حجم اطلاعات فیبرنوری در هر 9 ماه، افزایش سایت های اجتماعی به 3/1 میلیارد مورد، دسترسی 5/1 میلیارد نفر به گوشی های هوشمند را از مهمترین وقایع دهه اول قرن حاضر دانست و اضافه کرد: درحال حاضر 49 کشور جهان از گوشی های هوشمند استفاده می کنند که در آینده نزدیک 50 کشور دیگر نیز از آن بهره مند می‌شوند و تا 10 سال آینده سرعت عمل رایانه ها 64 برابر فعلی خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه گزارشی از گسترش روزافزون وضعیت بازارهای نوظهور خاطرنشان ساخت: این وزارتخانه نقش مهمی در توسعه بانکداری الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات دارد و زیرساخت های ارتباطی آن قطعاً موجب کاهش هزینه‌ها، بالابردن کیفیت محصولات و خدمات و همچنین گسترش تجارت الکترونیک شده است.
وی تصریح کرد: شبکه های اجتماعی ابزاری برای تبلیغ و جذب مشتریان و همچنین توسعه و تنوع خدمات از جمله خدمات بانکی می باشد.
واعظی عنوان کرد: افزایش پهنای باند بین الملل، افزایش پهنای باند شبکه IP کشور، افزایش شبکه فیبرنوری، تلاش برای کاهش تعرفه های پهنای باند در کشور، ورود نسل های جدید تلفن همراه، گسترش رایانش ابری از جمله سامانه های ISMS، CERT و SOC، توسعه شبکه ملی اطلاعات، افزایش سرعت عمل اپراتورها و گسترش همکاری رگولاتوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با رگولاتوری بانک مرکزی از جمله برنامه های این وزارتخانه می باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه بانکداری الکترونیک درحال حرکت به سمت بانکداری همراه(mobile Banking) است بیان نمود: طبیعی است که بانکداری براساس تلفن همراه علاوه بر مزیت‌های بانکداری الکترونیکی فرصت‌های جدیدی را نیز به ارمغان می‌آورد.
وی تأکید کرد: با توجه به ضریب نفوذ بسیار بالای تلفن همراه، توجه بانکداری به این بخش بایستی توجه ویژه ای باشد و تلاش فعالان عرصه فناوری اطلاعات نیز باید در جهت تضمین امنیت شبکه‌های موبایل باشد. 
واعظی ضمن اشاره به ضرورت افزایش پهنای باند گفت: صدور پروانه فعالیت برای اپراتورها در زمینه نسل سوم و چهارم نیز از سال آینده آغاز می شود که این موجب تحول عظیمی در بانکداری الکترونیک می‌شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره جایگاه اهمیت فناوری اطلاعات در کشور تشریح کرد: هم‌اکنون در ایران کمتر از 10 درصد مجموع پولی که در حوزه ICT گردش دارد در فناوری اطلاعات و ارتباطات است و 90 درصد از آن در حوزه مخابرات می باشد درحالی که این نسبت در دنیا معکوس و بیشتر ارزش بازار در ارتباط با IT است.
وی درپایان با بیان اینکه با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات اولویت خود را دراختیار بانکداری الکترونیک قرار خواهیم داد ابراز امیدواری نمود که زیرساخت های لازم به منظور تحقق بانکداری الکترونیک و موبایل بانکینگ در کشور هرچه سریعتر عملیاتی شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 198