آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 694330 تاریخ : 1403/08/01-16:22:53
,2,
تمدید مهلت وکالتی کردن حساب مشتریان بانک مسکن برای خرید خودروهای وارداتی

تمدید مهلت وکالتی کردن حساب مشتریان بانک مسکن برای خرید خودروهای وارداتی

مهلت وکالتی کردن حساب مشتریان بانک مسکن برای شرکت در طرح عرضه خودروهای وارداتی تا پنجم آبان ماه 1403 تمدید شد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از بانک مسکن ؛ به دنبال تمدید مهلت شرکت در طرح عرضه خودروهای وارداتی، امکان وکالتی و مسدود کردن مبلغ پنج میلیارد ریال در حساب مشتریان بانک مسکن برای ثبت نام در طرح خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت تا ساعت 12 روز شنبه پنجم آبان ماه سال 1403 تمدید شد.

بر این اساس، مشتریان می توانند با مراجعه غیرحضوری به سامانه پیشخوان مجازی اینترنتی بانک مسکن به آدرس https://ecounter.bank-maskan.ir و یا مراجعه حضوری به شعب این بانک، نسبت به تبدیل حساب خود اقدام کنند.
مشتریان می توانند جزئیات بیشتری از وکالتی کردن حساب برای ثبت نام خودروهای وارداتی را در آدرس https://www.bank-maskan.ir/advocacy5 دنبال کنند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203