پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 682143 تاریخ : 1403/01/18-19:24:11
,13,
تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی

تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی

رئیس سازمان غذا و دارو، از توسعه تولید غذاهای سودمند و فراسودمند در کنار تقویت فرایندهای کنترلی برای بالا بردن کیفیت غذا خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازه گیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلاینده ها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت.

وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامه های ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآورده های غذایی با ریز مغذی ها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنی سازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال گذشته با غنی سازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در حوزه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی حاصل شد.
محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، گفت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماری های گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی می تواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 196
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران