آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 659080 تاریخ : 1402/06/18-10:25:31
,13,
برگزاری جشنواره ای از طعم و نوشیدنی با حضور 643 شرکت در نمایشگاه بین المللی تهران در 73 هزار متر فضای نمایشگاهی

برگزاری جشنواره ای از طعم و نوشیدنی با حضور 643 شرکت در نمایشگاه بین المللی تهران در 73 هزار متر فضای نمایشگاهی

بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات، پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت غلات، آرد و نان و دهمین نمایشگاه بین المللی نوشیدنی ها، چای، قهوه و صنایع وابسته تهران با حضور صدها شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.

به گزارش بانک و صنعت، در بیست و دومین دوره نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات در تهران بیش از 350 شرکت شامل 320 شرکت ایرانی و 30 شرکت از کشورهای مختلف خارجی در 44 هزار متر مربع فضای نمایشگاهی حضور دارند. همچنین در حدود 40 نماینده از کشورهای هدف صادراتی به خصوص کشورهای همجوار مانند افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای بازدید به این رویداد دعوت شده اند.

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت غلات، آرد و نان، در فضایی بالغ بر 14هزار مترمربع با حضور 143 شرکت داخلی و خارجی برپا شده است.
همچنین دهمین نمایشگاه بین المللی نوشیدنی ها، چای، قهوه و صنایع وابسته، در فضایی بالغ بر 15هزار مترمربع و با حضور بیش از 150 شرکت، میزبان علاقه مندان و فعالان این صنعت است.
گفتنی است؛ این رویدادها تا روز 19 شهریورماه 1402 از ساعت 8 تا 15 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران میزبان بازدیدکنندگان و علاقه مندان است.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 216