وی با بیان این نکته که علیرغم ظرفیت هایی که فناوری برای بانکها ایجاد کرده و سرعت و دقت انجام کارها را ارتقا داده اما این اتکای زیاد به فناوری، بانکها را با ریسک ها و مخاطراتی مواجه کرده است ، گفت: ضرورت دارد بانک ملی در شرایط حساس کنونی به طور مستمر نسبت به حسابرسی فناوری اطلاعات اقدام کند تا هم نواحی قابل بهبود را شناسایی و ارتقا دهد و هم نقاط ضعف که می تواند منشا ریسک باشد را مدیریت نماید و احتمال آسیب پذیری را کاهش دهد. بانک مرکزی نیز بدرستی دستورالعمل حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات را به بانکها ابلاغ کرد و بانکها مکلف شدند برنامه جامع حسابرسی فناوری اطلاعات مشتمل بر هدایت و راهبری فرایندهای مرتبط را بر اساس چارچوب های بین المللی تدوین و اجرا کنند.
نجف زاده نیز در بخش دیگری از این مراسم از تلاش ها و اقدامات موثر اعضای کمیته و بخش فناوری بانک در پیشبرد پروژه ها در راستای نیل به اهداف تقدیر کرد.
در این کمیته نیز بر لزوم هم افزایی تمام بخش های بانک، بکارگیری تمامی امکانات و ابزارهای قانونی موجود در راستای سرعت بخشی به توسعه طرح های زیرساختی حوزه فناوری بانک تاکید شد.
در این مراسم نیز مدیران ارشد و اعضای کمیته به تشریح، بیان مسائل و بررسی موضوعات مربوطه پرداختند و راهکارهای لازم را برای سرعت بخشی به این امور ارائه کردند و در ادامه با مدرس این دوره به تبادل نظر پرداختند.