به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی قاچاق کالا،در ابتدای جلسه یحیایی رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به تشدید فعالیتهای نظارتی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف در بحث مبارزه با قاچاق و احتکار در سال جاری، از اعضای کارگروه خواست با اطلاع رسانی به واحدهای زیرمجموعه، در جهت شناسایی انبارهای غیرمجاز در سطح استان نهایت همکاری را داشته باشند.
در ادامه هاشمی جانشین دبیر و رئیس دبیرخانه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان با اشاره به برگزاری جلسه مشترک با کارگروه تخصصی اطلاعات و عملیات کمیسیون استان گفت: در راستای هم افزایی بیشتر دستگاهها، برگزاری جلسات مشترک باید تداوم داشته باشد.
وی رسالت این کارگروه را مبارزه با قاچاق در سطح عرضه دانست و ادامه داد: در جامعه اگر تولید باشد و عرضه مناسب صورت نگیرد با مشکلات متعددی در بازار مواجه میشویم.
هاشمی با بیان اینکه با برگزاری جلسات متعدد با شهرداری، بحث عرضه کالای قاچاق در روزبازارها کنترل شده است، تصریح کرد: باید از واحدهای صنفی دارای پروانه حمایت شود که این بر عهده اتاقهای اصناف است و اتاقهای اصناف باید راهبردهایی را ارائه دهند تا اتحادیههای مربوطه براساس خط مشی تعیین شده اقدام نمایند.
وی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در مبارزه با قاچاق و تشدید برخورد با بحث احتکار کالا خاطرنشان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت باید انبارهایی را که ثبت نشدهاند شناسایی نماید.
هاشمی ادامه داد: با افزایش دانش و آگاهی مردم می توانیم بهتر به نتیجه برسیم و باید با برنامهریزی و فرهنگ سازی مناسب افزایش مشارکتهای مردم در امر مبارزه با قاچاق صورت پذیرد.
در ادامه پس از ارائه گزارش دستگاه های عضو در خصوص اقدامات خود، اعضا به بحث و تبادل نظر پرداخته و مصوباتی از جمله تشدید بازرسی جهت مقابله با لوازم التحریر قاچاق، برگزاری کارگاه های آموزشی، تشدید بازرسیها از روزبازارها، کیوسک و دکهها، ارائه گزارش آخرین وضعیت سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا و همچنین روند اجرای مرحله دوم طرح و غیره بتصویب رسید.