آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 316219 تاریخ : 1396/12/08-13:50:29
,1,
بانک قوامین در تمام روزهای کاری سال جاری تسهیلات پرداخت خواهد کرد

سرپرست معاونت اعتباری بانک اعلام کرد:

بانک قوامین در تمام روزهای کاری سال جاری تسهیلات پرداخت خواهد کرد

بانک قوامین در تمامی ماه‌های سال 1396 اقدام به پرداخت تسهیلات به عموم افراد جامعه می نماید.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،  رضا چراغی سرپرست معاونت اعتباری بانک با اعلام این خبر گفت: در راستای تحقق سند تحول بنیادین بانک، پرداخت تسهیلات در سطوح مختلف علی‌الخصوص در سطح تسهیلات خُرد و توجه ویژه به اقتصاد خانوار در دستور کار قرار گرفت و بیش از 700 شعب? این بانک در سطح کل کشور در تمام روزهای کاری سال 1396 اقدام به اعطای تسهیلات کرد و تا پایان سال این روال ادامه خواهد داشت.

وی در همین رابطه افزود: بدین منظور ضمن طراحی و پیاده‌سازی محصولات اعتباری نظیر آرامین، همپا و فاخر و اعطای تسهیلات در قالب طرح‌های مذکور، پرداخت سایر تسهیلات نیز به بسیاری از متقاضیان واجد شرایط، صورت گرفت.
سرپرست معاونت اعتباری بانک با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص تاکید بر تلاش در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، در سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری به نام "اقتصاد مقاومتی – تولید، اشتغال" با تدابیر مدیرعامل محترم بانک، جناب آقای دکتر نتاج و اعضای هیات محترم مدیره، بانک قوامین نیز مانند سال های گذشته با رویکرد ارائه خدمت به اقشار مختلف جامعه اقدام به برنامه‌ریزی و تعیین استراتژی کوتاه‌ مدت و بلند مدت کرد.
وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: از اهداف بلندمدت بانک قوامین، انجام رسالت بانکی و ارائه خدمات تسهیلاتی به متقاضیان، گام برداشتن در راستای نیل به اهداف بانکداری بدون ربا، توجه ویژه به اقتصاد خُرد و تسهیلات با مبالغ متوسط و ساماندهی تسهیلات کلان بانک است که رسیدن به این اهداف با برنامه‌ریزی دقیق، همت و تلاش مضاعف هم? همکاران دور از دسترس نخواهد بود.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 199