آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 267750 تاریخ : 1395/12/16-11:37:15
,2,17,
بانک صنعت و معدن از پیشگامان عرصه‌ توسعة صنعتی کشور است

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

بانک صنعت و معدن از پیشگامان عرصه‌ توسعة صنعتی کشور است

محمد رضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان از دو واحد صنعتی صنایع غذایی مینو شرق و پلیمر پاکت پرند زاهدان که ازتسهیلات بانک صنعت و معدن بهره مند شده اند بازدید کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن ، در این بازدید ها نعمت زاده فعالیت های این بانک را به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته کشورمان مورد قدردانی قرار داده وتاکید کرد: من از عملکرد بانک صنعت و معدن در توسعه صنعت و رونق تولید بسیار راضی هستم ، این بانک از پیشگامان عرصه‌ توسعة صنعتی کشور است.

وی حمایت بانک صنعت و معدن را از صنایع کوچک و متوسط را نشان دهنده استراتژی دانش محور این بانک برای توسعه صنعتی کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد که رشد این صنایع موجب افزایش میزان اشتغال در مناطق مختلف کشور شود.
 نعمت زاده توان کارشناسی بانک صنعت و معدن در اعطای تسهیلات به طرح‌های صنعتی را عاملی دانست که جایگاه ویژه‌ای به آن در نظام بانکی کشور می‌بخشد و سبب می شود تا نقش خود را به عنوان یک بانک توسعه ای به خوبی ایفا کند.
بنا به این گزارش شرکت صنایع غذایی مینوشرق ، تولید کننده انواع بیسکوئیت ، کراکر ، پفک و تافی شکلاتی ، مبلغ 700 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه درگردش از بانک صنعت و معدن دریافت کرده و برای 250 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
شرکت پلیمر پاکت پرند زاهدان نیز که با میزان 60 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه ثابت از محل منابع بانک صنعت و معدن و 4 میلیون و 2000 هزار یورو تسهیلات ارزی از محل منابع صندوق توسعه ملی با قرارداد عاملیت این بانک ، پاکت پلی پروپیلن لمینت شده تولید خواهد کرد به زودی راه اندازی می شود و زمینه اشتغال مستقیم برای 160 نفر را فراهم خواهد ساخت.
گفتنی است صنایع کوچک و متوسط استان سیستان و بلوچستان حدود 2633 میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح رونق تولید از بانک صنعت و معدن دریافت کرده اند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 185