پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 579433 تاریخ : 1400/02/12-10:43:05
,10028,10031,
آموزش مجازی در سایه کرونا و معلمان همیشه حاضر

به مناسبت فراررسیدن روز معلم

آموزش مجازی در سایه کرونا و معلمان همیشه حاضر

12 اردیبهشت و هفته گرامیداشت معلم، فرصتی است برای احقاق حقوق معلمان، مجاهدانی که در این روزهای سخت کرونایی آموزش را متوقف نکرده اند و برای تربیت آینده سازان شبانه روز در تلاشند.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران، 12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری به عنوان روز معلم نامگذاری شده است. روز کسانی که نقش مهمی در تربیت آینده سازان ایران را دارند. سرنوشت کشور وابسته به آموزشی است که از همان دوران کودکی و نوجوانی به نسل امروز منتقل می شود. از همین رو، اهمیت جایگاه معلم قابل اندازه گیری نیست. کسانی که بدون ادعا و با کمترین مزایا، فداکارانه ایستاده اند تا نظام آموزشی ایران را زنده نگه دارند، بیش از این شایسته قدردانی هستند. آن هم در شرایطی که مجبور شده اند با روش های از راه دور به آموزش ادامه دهند و در این شرایط سخت از حرکت بازنایستند.

با شیوع ویروس کرونا از اسفند ماه سال 98، کمتر کسی تصور می کرد که این ویروس یکباره همه چیز را این چنین متوقف کند. نظام آموزش و پرورش از جمله بخش های متاثر از این بیماری است که همچنان در تعطیلی به سر می برد؛ اما فقط در مدارس و نه خانه ها. با جایگزین شدن موبایل و تبلت و تجهیز آنها به نرم افزارهای اجتماعی آموزش از راه دور، معلم ها هم که زمانی توصیه شان دوری دانش آموزان از موبایل و سایر ابزارهای دیجیتال بود، امروز خود مجبور به استفاده از این ابزارهای نوین برای تجربه شکل جدیدی از آموزش هستند که به گفته برخی معلم ها نوع رابطه معلم – دانش آموزی را تغییر داده است.

تداوم کرونا و تعطیلی مدارس، باعث شد آموزش و پرورش به دنبال راهی برای ایجاد ارتباط میان دانش آموزان و معلمان شود. نتیجه این تلاش ها، راه اندازی شبکه اجتماعی «شاد» بود که طبق تازه ترین آمار اعلام شده از سوی وزیر آموزش و پرورش، هرهفته 13 میلیون دانش آموز و معلم را با یکدیگر مرتبط می کند و روزانه به طور متوسط 650 هزار ارتباط زنده و 250 میلیون پیام را سامان داده و خدمات همزمان به بیش از دو میلیون و 300 هزار کاربر ارائه می دهد. نتیجه این تغییر سبک آموزش، حضور 24 ساعته معلمان در این شبکه اجتماعی است تا پاسخگوی سوالات همه به خصوص دانش آموزانی باشند که به دلیل محدودیت ها امکان دسترسی به تلفن همراه یا تبلت مجزا را نداشته و مجبورند تنها در ساعاتی از شبانه روز در این شبکه آنلاین باشند.

توجه به رفاه و معیشت معلمین و فرهنگیان در این شرایط، کمترین خواسته این مجاهدان روزهای سخت است. چراکه با تعطیلی مدارس به صورت حضوری، گروه هایی از کادر آموزشی مثل مربیان پیش دبستانی یا معلمان حق التدریس نگران آینده شغلی و پرداخت معوقات خود هستند.

معلمان حق التدریس می گویند: کرونا بیشتر به نیروهای کاری آسیب زده که غیررسمی هستند؛ معلمان رسمی هیچ دغدغه ای بابت مجازی شدن درس خواندن یا تعطیلی کلاس های درس ندارند؛ آنها در هر شرایطی، حقوقشان را سر وقت و کامل دریافت می کنند.

به اعتبار شاخص های معتبر و قابل سنجشی که وزیر آموزش و پرورش ادعا می کند می توانیم داوری کنیم که آموزش و پرورش در دولت تدبیرو امید از پوشش گسترده تر، کیفیت بیشتر، عدالت بیشتر، محرومیت کمتر و دسترسی به فضای ایمن تر جلوتر بوده است اما همانطور که محسن حاجی میرزایی تاکید کرده است معلمان هنوز تا رسیدن به موقعیت آرمانی فاصله دارند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 268
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران