آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 354528 تاریخ : 1397/05/26-22:51:33
,15,22,
امضای دو‌ تفاهمنامه برای تامین سرمایه کسب و‌ کارهای نوپای بوشهر

با حضور وزیر ارتباطات:

امضای دو‌ تفاهمنامه برای تامین سرمایه کسب و‌ کارهای نوپای بوشهر

دو تفاهمنامه برای تامین سرمایه در کسب و کارهای نوپا در بوشهر با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به امضا رسید.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعه عصر با حضور وزیر ارتباطات در بوشهر تفاهمنامه سه جانبه ای میان اداره کل ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات استان بوشهر، یکی از شرکت های شتاب دهنده و پارک علم و‌ فناوری بوشهر به امضا رسید.

مطابق این تفاهمنامه شتابدهنده دیموند متعهد شد تا به کسب و کارهای نوپای استان بوشهر خدماتی چون آموزش و مشاوره های حقوقی و مالی ارایه کند.

همچنین طی تفاهمنامه دیگری مقرر شد با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر پلتفرمی با موضوع تامین مالی جمعی یا همان کراود فاوندینگ به کسب و کارهای نوپا معرفی شود.

مطابق این تفاهمنامه در این پلتفرم 140 سرمایه گذار به کسب و کارهای نوپای استان بوشهر معرفی می شوند و بعد از تکمیل بانک اطلاعات کامل این کسب و کارهای نوپا این تفاهم‌نامه به اجرا در می آید.

وزیر ارتباطات در سفر دو روزه خود به استان بوشهر ضمن سفر به شهرستان های عسلویه، جم، بوشهر، دیلم، گناوه و دشتستان، وضعیت ارتباطی موجود را در بازدید میدانی مورد بررسی قرار داد.

بر اساس این گزارش در طی این سفر مقرر شد پنج طرح و 44 پروژه ذیل آن مثل ایجاد رینگ فیبر نوری در شهرها، ارتقا یا تکمیل پوشش مناطق روستایی، تکمیل پوشش جاده ها، تجهیز دیتاسنتر و توسعه اشتغال مبتنی بر فناوری اطلاعات در استان بوشهر تا پایان سال به اجرا گذاشته شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208