وی افزود: شناسه گذاری داروهای سنتی از حدود 7 میلیون مورد در سال 1399 به بیش از 17 میلیون قلم در سال 1402 رسیده که رشدی 2.5 برابری در شناسه گذاری این دسته از فرآورده ها است. این موضوع به وضوح نمایانگر تغییر در سلیقه و نیاز مصرف کنندگان است.
رستمی ادامه داد: به طور مستمر در تلاشیم با ارتقای سطوح نظارتی، سطح کیفی فرآورده ها نیز افزایش یافته و اعتماد مصرف کنندگان به این گروه از فرآورده ها بیش از پیش شود. این تحولات در حوزه فرآورده های مکمل نیز محسوس است، جایی که تعداد شناسه گذاری فرآورده های مکمل بیش از 260 میلیون مورد در سال 1402 بوده است.
رستمی تأکید کرد: امر کیفیت در تولید مکمل ها باید در اولویت قرار گیرد تا مصرف کنندگان با اطمینان خاطر از آنها استفاده کنند.
وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ارتقا کیفیت فرآورده ها، به دنبال ارتقا سطح سلامت جامعه است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
به گفته رستمی، این اقدامات نشان دهنده تلاش های مستمر سازمان غذا و دارو برای بهبود کیفیت و تنوع فرآورده های طبیعی و سنتی در کشور است و می تواند به عنوان نقطه قوتی در راستای حمایت از مصرف کنندگان و ارتقا سلامت عمومی محسوب شود.