آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 583573 تاریخ : 1400/04/08-09:49:09
,5,22,
افت قیمت نفت خام پس از ثبت رکورد 3 ساله

در معاملات امروز رقم خورد؛

افت قیمت نفت خام پس از ثبت رکورد 3 ساله

قیمت نفت خام در معاملات امروز، سه شنبه، پیش از مذاکرات اوپک پلاس افت کرد و از رکورد های 3 ساله پایین آمد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از سی ان بی سی، قیمت نفت خام در معاملات امروز، سه شنبه، پیش از مذاکرات اوپک پلاس افت کرد و از رکوردهای 3 ساله پایین آمد.

قیمت نفت خام برنت، بنچ مارک بین المللی قیمت نفت، تا ساعت 7:17 به وقت تهران، 0.36 درصد نسبت به قیمت بسته شده دیشب افت کرد و به 74.41 دلار رسید.

این شاخص در معاملات دیشب تا 76.18 دلار هم بالا رفته بود که بالاترین قیمت از سال 2018 تا کنون است.

قیمت پیش خرید هر بشکه نفت خام نیمه سنگین تگزاس غرب آمریکا هم تا این لحظه با 0.41 درصد افت به 72.61 دلار بازگشت. این شاخص هم در معاملات دیشب تا 74.05 دلار بالا رفته بود.

اوپک پلاس به عنوان بخشی از برنامه خود برای بالا بردن تدریجی تولید نفت، در بازه می تا جولای تولید روزانه خود را 2.1 میلیون بشکه افزایش داد.

این احتمال وجود دارد که با توجه به بالا رفتن قیمت نفت خام و افزایش تقاضای جهانی، در اجلاس 1 جولای خود به این نتیجه برسند که باید تولید را در ماه آگوست باز هم افزایش دهند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 435