آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 214463 تاریخ : 1395/06/08-09:05:55
,2,
از دو طرح تولید شیشه جار و مولد برق مقیاس کوچک خوشه پرور بهره برداری شد

از دو طرح تولید شیشه جار و مولد برق مقیاس کوچک خوشه پرور بهره برداری شد

بهره برداری از دو طرح تولید شیشه جار و مولد برق مقیاس کوچک خوشه پرور در استان فارس با استفاده از تسهیلات بانک صنعت و معدن

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از بانک صنعت و معدن، همزمان با گرامیداشت هفته دولت طرح تولید شیشه جار مربوط به شرکت شیشه و پلاستک دنیا و طرح مولد برق مقیاس کوچک خوشه پرور با استفاده از تسهیلات بانک صنعت و معدن وطی مراسمی با حضور استاندار و جمعی از مدیران استانی در استان فارس به بهره برداری رسیدند .

میزان تسهیلات اعطایی بانک صنعت و معدن به طرح تولید شیشه جار که در فاز اول سالانه 600 تن تولید می کند20 میلیارد ریال بوده که در نتیجه آن برای 106 نفر به طور مستقیم و 100 نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
طرح تولید برق خوشه پرورنیز که در فاز اول 6 مگاوات برق تولید می کند20 میلیارد ریال از بانک صنعت و معدن تسهیلات دریافت داشته و برای 12 نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است .



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 188