آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 622759 تاریخ : 1401/10/25-12:23:14
,13,
80 درصد تولید غذای کشور مدیون مکانیزاسیون در مزارع است

80 درصد تولید غذای کشور مدیون مکانیزاسیون در مزارع است

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: در بخش مکانیزاسیون کشاورزی اقدامات خوبی صورت گرفته بطوری که بیش از 80 درصد تولید غذای کشور مدیون فنّ اوری در مزارع است.

به گزارش بانک و صنعت، کریم ذوالفقاری، افزود: در حوزه مکانیزاسیون اقدامات خوبی صورت گرفته چنانکه بیش از 80 درصد تولید غذای کشور مدیون فنّاوری در مزارع است.

وی با اعلام اینکه مکانیزاسیون فقط به معنای تراکتور نیست گفت: مکانیزاسیون به معنای ورود ادوات کشاورزی به مکان تولید از جمله مزارع پرورش ماهی، مزارع گندم و کشت پنبه، دام، طیور و آبزیان است.
ذوالفقاری اظهار داشت: برنامه آینده ما برای مکانیزاسیون کشاورزی استفاده از فناوری های نوین و بومی سازی فناوری و انتقال دانش است تاکید ما بر واردات نیست بلکه هدف بومی سازی ادوات و انتقال دانش فنی است.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با اشاره به اینکه ضریب مکانیزاسیون خاص حوزه زراعی کشور است تصریح کرد: ضریب مکانیزاسیون بخش زراعت 2.5 اسب بخار در هکتار است و در برخی کشورهای پیشرفته این ضریب در مزارع زراعی 7 اسب بخار است.
وی تاکید کرد: کاربرد مکانیزاسیون در باغات بسیار کم است که انتظار می رود افزایش یابد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 190