"حسینعلی شهریاری" در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت (www.icana.ir)، با اشاره به کنترل واردات دارو به کشوراظهار کرد: مهمترین نکته این است که اثربخش بودن داروهای تولید داخل کشور باید از سوی گروههای ناظر کیفی وزارت بهداشت و درمان تایید شود.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: زمانی که این داروها مورد تایید قرار گرفتند و به اندازه نیاز توانستیم آن را تولید کنیم، وارد کردن آن دارو باید متوقف شود؛ چرا که این کار باعث تولیدکنندگان داخل کشور دچار مشکل شوند.
وی دستگاه نظارت بر تولید و واردات دارو را وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: این موضوع باید بررسی و از سوی معاونت دارو و غذای وزارت بهداشت پیگیری شود و اینکه چرا دارو به کشور وارد میشود و تولیدات دارو در داخل کشور در چه وضعیتی هستند.
شهریاری افزود: پزشکان به عنوان تجویز کنندگان داروها باید از اثربخشی تولیدات داخلی و برابری با محصولات مشابه خارجی اطمینان حاصل کنند؛ اما توقف واردات نیز حلال مشکلات نیز چرا که دارو با قاچاق نیز به کشور وارد میشود.
واردات ۹ قلم داروی بیوتکنولوژی از کشوری که در لیست صادر کنندگان دارو به ایران قرار ندارد همزمان با تولید این قبیل داروها در داخل موضوعی است که محققان حوزه داروهای بایوتک را نگران ساخته و معتقدند دستهایی در پشت پرده این جریان قرار دارد که می خواهد ریشه تولید دارو را بخشکاند.