آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 279757 تاریخ : 1396/02/27-14:32:02
,17,
7.5 میلیارد دلار از محل صرفه جویی در سوخت به حمل و نقل ریلی اختصاص می یابد

در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی

7.5 میلیارد دلار از محل صرفه جویی در سوخت به حمل و نقل ریلی اختصاص می یابد

معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته و تعامل با وزارت نفت 7.5 میلیارد دلار اعتبار از محل صرفه جویی در سوخت برای انجام سرمایه گذاری های صنعت حمل و نقل ریلی در مدت پنج سال اختصاص می یابد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، نوراله بیرانوند معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت:اولین قرارداد مربوط به صرفه جویی های مصرف سوخت در محل این نمایشگاه به امضا رسید و راه آهن درصدد است در مدت پنج سال آینده بتواند 7.5 میلیارد دلار را برای شرکت های ریلی اختصاص دهد. 

وی اظهارداشت: قراردادهای خوبی در این نمایشگاه به امضا رسید و با وجود شرکت های معتبر در عرصه حمل و نقل ریلی جهان از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، چین و هند، شاهد استقبال این شرکت ها از نمایشگاه ریلی تهران هستیم. 
معاون راه آهن جمهوری اسلامی ایران افزود : راه آهن در این نمایشگاه موفق به امضای قرارداد همکاری های ریلی در حوزه مدیریت ترافیک و علائم خطوط شد تا بتواند از تجارب کشور اسپانیا در این زمینه استفاده کند . 
بیرانوند گفت: علاوه بر این، قراردادهای زیادی توسط شرکت های فعال در حوزه ریلی امضا شده و امید است تولید واگن های مورد نیاز باری و مسافری در شرکت های سازنده واگن در کشور را مشاهده کنیم. 
وی گفت: امضای این قراردادها موجب شد تا همه واگن سازهای داخلی در سال تولید و اشتغال، فعالیت های خود را آغاز کنند تا بتوانند با ظرفیت هایی که برای آنها تعریف شده، تولیدات خود را به شبکه ریلی کشور تحول دهند.
فراخوان برای ساخت و تولید تجهیزات مورد نیاز شرکت های راه آهن، مترو و شرکت های حمل ونقل ریلی، برگزاری نشست های تخصصی با مسئولان صنعت ریلی کشور، رونمایی از آخرین دستاوردهای صنعت ریلی و صنایع وابسته به آن و ارائه ظرفیت های این بخش برای جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی از عمده اهداف برگزاری این نمایشگاه در تهران است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 497