به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، آقای بابک بانژاد در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد میزان تسهیلات پرداختی از سوی این بانک در سال گذشته در همین مدت را دو میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات ارائه شده طی سه ماه نخست امسال در مقایسه با سال قبل دو هزار درصد رشد داشته است.
وی که به مناسبت 19تیرماه سالروز تاسیس بانک توسعه صادرات به ارایه گزارشی از فعالیت خود پرداخت افزود: بانک توسعه صادرات به عنوان تنها بانک دولتی و تخصصی با هدف تامین مالی و کمک به صادرات کشور تاسیس شده است.
بانژاد خاطرنشان کرد: بانک توسعه صادرات خراسانشمالی از مهر ماه سال 89 در این استان فعال شده است و هماکنون 90 درصد از فعالان صادراتی مشتری تنها شعبه بانک توسعه صادرات در این منطقه هستند.
وی با بیان اینکه عملکرد بانک در استان همه ساله از رشد خوبی نسبت به قبل برخوردار است، تصریح کرد: بر همین اساس توسعه فعالیتهای این بانک به نحوی بوده که شاهد ارتقا در منابع و مصارف آن هستیم به طوری که در خرداد سال 90 مانده تسهیلات دو میلیارد ریال و در پایان خرداد امسال بالغ بر 48 میلیارد ریال است.
وی گفت: همچنین در بخش جذب منابع در پایان خرداد سال گذشته مبلغ دو میلیارد و 500 میلیون ریال بوده است که در پایان خرداد امسال این رقم بالغ بر هفت میلیارد و 100 میلیون ریال شده است.
رئیس بانک توسعه صادرات شعبه خراسانشمالی با بیان اینکه تسهیلات اعطایی توسط شبکه بانکی استان صرفا از طریق این بانک به صادرکنندگان صورت میگیرد، افزود: این در حالی است که این بانک در خراسانشمالی صرفا دارای پنج نفر پرسنل و یک شعبه است که به این مهم دست یافته است.
وی بیشترین تسهیلات پرداختی در استان به فعالان صادراتی را به بخش صنعت و معدن و مصنوعات پلاستیکی برشمرد و گفت: نرخ تسهیلات ارزی این بانک برای صادرکنندگان نمونه کشوری و استانی 4.5 درصد و برای سایر صادرکنندگان بین پنج تا شش درصد متغیر است.
آقای بانژاد در ادامه به تفاهمنامه بانک توسعه صادرات و صندوق ضمانت صادرات اشاره کرد و افزود: براساس این تفاهمنامه که اخیرا به امضا رسیده که طبق آن شعب این بانک به معرفی خدمات صندوق ضمانت صادرات نیز میپردازند.
به گفته وی، همچنین تفاهمنامه میان این بانک با اتحادیه محصولات کشاورزی منعقد شده که براساس آن اعطای تسهیلات به اشخاصی که قادر به ارائه فاکتور نباشند، با ارائه گواهی اتحادیه ملی محصولات کشاورزی امکانپذیر است.