آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5641 تاریخ : 1391/04/08-00:00:00
,2,
اختصاص 5تا 30میلون تسهیلات به صنایع دستی

مدیرعامل بانک توسعه و تعاون خبرداد:

اختصاص 5تا 30میلون تسهیلات به صنایع دستی

برای رونق و توسعه صنایع دستی، بانک توسعه تعاون 5تا30میلون تومان تسهیلات ارائه می دهد.

 عظیمی مدیرعامل بانک توسعه و تعاون گفت : بانک توسعه معاون به ازاء هر شغلی که در مسیر تولید باشد با توجه جایگاه و میزان هزینه های آن شغل، تسهیلات اختصاص می دهدودر بخش صنعت به صنایع دستی از 5 تا 30 میلیون تومان برای رونق بخشیدن به صنایع دستی کشور تسهیلات داده می شود. 

وی افزود:140 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی ها در 3 ماهه اول سال پرداخت شد.

عظیمی اظهارداشت: امسال سال ویژه ای برای حمایت از تولید،کار و سرمایه ایرانی است که باید دراین سال از تولیدکنندگان داخل حمایت ویژه ای صورت گیرد.

 

وی ادامه داد: افزایش 66 درصدی پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون در سال 90صورت گرفته است ودر حال حاضر با گذشت 3 ماه از سال جاری نزدیک به 140 میلیارد تومان تسهیلات به تعاونگران کشور پرداخت شده است.

عظیمی اضافه کرد: این تسهیلات کاملا نظارت شده است تا در مسیر حمایت از تولید ایرانی و افزایش اشتغال صورت گیرد و سرانه اشتغال در آن رعایت شده است.

وی در خصوص نارضایتی تولیدکنندگان در خصوص دریافت تسهیلات ازبانک افزود: با توجه به اینکه این بانک به عنوان بانک انحصاری و تخصصی بخش تعاون به حساب می آید و اگر طرحی توجیه اقتصادی نداشته باشد در بانک نگهداشته نشده و سریع طرح دیگری جایگزین آن می شود.

وی ادامه داد: این بانک مشتری جزء شرکتهای تعاونی ندارد تا این اشکال بر آن وارد شود و فقط به طرح های با توجیه اقتصادی، اشتغال زا و شرکت های دارای صلاحیت تسهیلات داده می شود.

مدیرعامل بانک توسعه و تعاون ادامه داد :: سرانه اشتغال در بخش تعاون 10 میلیون تومان در نظر گرفته شده است و سقفی برای پرداخت تسهیلات وجود ندارد.

عظیمی در خصوص بانک عامل برای اجرا طرح کشاورزی مهرخاطرنشان کرد: بانک کشاورزی در ارجحیت قرار دارد ولی به علت اینکه بانک توسعه و تعاون نیز با شرکتهای تخصصی تعاونی سر وکار دارد می تواند به عنوان بانک عامل در نظر گرفته شود بانک توسعه و تعاون در حال انجام کارهای مربوط برای اجرای طرح کشاورزی مهر است



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 181