پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5564 تاریخ : 1391/04/03-00:00:00
,5,
 شرکت حفاری شمال با 4کشور مذاکره کرد

مهندس خادمی خبر داد،

شرکت حفاری شمال با 4کشور مذاکره کرد

مدیرعامل شرکت حفاری شمال از مذاکره با کشورهای عراق، اکوادور، ونزوئلا و قزاقستان برای ارائه 17 نوع خدمات فنی و مهندسی به این کشور ها خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از شرکت حفاری شمال ، مهندس هدایت الله خادمی از تقاضای کشورهای عراق، اکوادور، ونزوئلا و قزاقستان برای دریافت خدمات فنی و مهندسی شرکت حفاری شمال خبر داد و گفت: هم اکنون با این کشورها در حال مذاکره هستیم، اما هنوز به توافق نهایی نرسیده ایم.
 
خادمی، خدمات فنی قابل ارائه از سوی شرکت حفاری شمال را نمودارگیری از چاه، گل حفاری، سیمانکاری، اسیدکاری، راندان لوله های جداری، حفاری جهت دار، حفاری افقی، مهندسی حفاری و نظارت بر عملیات حفاری برشمرد و گفت: از میان کشورهای خواهان ارائه این خدمات، عراق در اولویت همکاری قرارداد.
وی افزود: با توجه به مذاکرات انجام شده با طرف عراقی در بصره و توافق های انجام شده، شرکت حفاری شمال سال آینده به طور قطع برای ارائه خدمات حفاری در این کشور حضور خواهد داشت.
 
خادمی با بیان اینکه پیشنهاد همکاری شرکت های داخلی با کشورهای خارجی معمولا از طریق سفارتخانه ها و سپس امور بین الملل انجام می شود، گفت: با توجه به اینکه شرکت حفاری شمال، شرکتی بین المللی است، تقاضاهای زیادی از سوی کشورهای مختلف برای همکاری دریافت می کند که پس از مذاکره و رایزنی، عراق کشوری خواهد بود که همکاری با آن را از سال آینده آغاز می کنیم.
 
براساس این گزارش، شرکت حفاری شمال به عنوان یکی از پیشگامان صنعت حفاری آب های عمیق، با در اختیار داشتن دستگاه های حفاری خشکی نیمه سنگین، دستگاه حفاری دریایی ایران خزر مستقر در آب های کشورترکمنستان، دستگاه نیمه شناور امیرکبیر و همچنین بهره گیری از توان بیش از هزار و 500 نفر نیروی انسانی متخصص و مجرب، مسئولیت اجرای عملیات حفاری به منظور اکتشاف، تولید و بهره برداری از مخازن نفت و گاز و نیز ترمیم آنها، ایجاد چاه های تزریقی و انجام خدمات فنی وابسته در داخل و خارج کشور را بر عهده دارد. 


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 193
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران