به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک رفاه؛ سید ضیاء ایمانی در نشست خبری ، افزود: نظام بانکداری جمهوری اسلامی با بانکداری در نظام سرمایه داری متفاوت است و تنها نگاه سود محور ملاک نیست بلکه علاوه بر سودآوری فعالیت ها، تعهدات اجتماعی نیز از شاخص های مهم و مورد توجه و از افتخارات بانک های کشور است.
وی افزود: اکنون در مرحله حساسی قرار گرفته ایم و همه تلاش دشمن این است که از طریق تحریم و فشار آوردن، نظام بانکی کشور را که پایه و اساس اقتصاد است تضعیف کند تا به اهداف شوم خود دست پیدا نماید. اما با اتحاد و همبستگی که بین مسئولان و مردم وجود دارد، این امر محقق نخواهد شد.
مدیر عامل بانک رفاه با اشاره به کارنامه فعالیت های بانک اظهار داشت: پس از ماه ها تلاش و پیگیری سرانجام در مهرماه 1390 شورای پول و اعتبار اساسنامه بانک را تصویب کرد و با ثبت این اساسنامه در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجارتی، در هفته گذشته، بانک رفاه رسما خصوصی شد.
سید ضیاء ایمانی ادامه داد: با این اتفاق وضعیت مالکیتی بانک مشخص شد و با افزایش سرمایه به چهار هزار میلیارد ریال و از محل تجدید دارایی ها به ده هزار میلیارد ریال، از یکسو از تبدیل بانک به موسسه مالی و اعتباری جلوگیری شد و از سوی دیگر زمینه برای افزایش فعالیت ها و خدمات مطلوبتر به مشتریان فراهم آید.
مدیر عامل بانک درباره خصوصی شدن تصریح کرد: اکنون صد درصد سهام بانک متعلق به صندوق تامین اجتماعی است که بر اساس قانون و مهلت یک ساله ای که بانک مرکزی تعیین کرده است باید بانک به بورس وارد و سهام آن واگذار شود و صندوق تامین اجتماعی تنها ده درصد سهام را می تواند در اختیار داشته باشد.
رییس هیات مدیره ادامه داد: مقدمات ورود بانک به بورس فراهم شده است و اگر مشکل خاصی به وجود نیاید تا پایان شهریورماه این اتفاق صورت می گیرد.
رییس هیات مدیره با ارائه آمار و ارقام در زمینه شاخص های عملکردی گفت: هیات مدیره جدید بانک از شهریور 89 منصوب شدند و با توجه به اینکه این اعضا از بدنه بانک و آشنا به مسائل مختلف بودند، توانستند با کمک و همراهی همکاران پر تلاش در دوره زمانی 18 ماهه کارنامه مثبتی به ثبت برسانند که از جمله می توان به رشد 70 درصدی منابع، رشد 50 درصدی مصارف، کاهش 25 درصدی مطالبات معوق اشاره کرد.
مدیر عامل درباره خدمات الکترونیک بانک نیز گفت: سطح کیفی و کمی خدمات الکترونیک با استقرار سیستم یکپارچه (Core banking) ارتقاء خواهد یافت که با خصوصی شدن بانک، مقدمات استقرار این سیستم فراهم شده است و اکنون در مرحله مناقصه قرار دارد.
سید ضیاء ایمانی درباره سود بانک گفت: سودآوری ارتباط مستقیمی با سرمایه بانک دارد. تا سال گذشته سرمایه بانک 900 میلیارد ریال بود . بدون شک این سرمایه اندک تاثیر زیادی در سود داشت و چندان نبود که رضایت سهامدار را جلب کند اما با افزایش سرمایه بدون شک سود بانک افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل بانک رفاه به خدمات بانک به صندوق تامین اجتماعی اشاره و تصریح کرد: ارائه خدمت به یک میلیون و 700 هزار نفر بازنشسته تامین اجتماعی از افتخارات این بانک است، هر چند در این زمینه به علت عدم استفاده از رفاه کارت مشکلاتی به وجود آمد.
وی افزود: به خاطر رفاه حال این قشر زحمتکش، برای 90 درصد آنها رفاه کارت صادر شده است اما تنها 20 درصد آن ها از این کارت استفاده می کنند و بقیه با مراجعه به شعبه حقوق دریافت می کنند. از سوی دیگر ایجاد باجه های عصر، واحدهای خدمات ویژه، افزایش سقف برداشت روزانه از کارت تا مبلغ 4 میلیون و اختصاص 1000 میلیارد ریال تسهیلات در سالجاری از دیگر خدمات بانک رفاه به مستمری بگیران صندوق تامین اجتماعی است.
ایمانی درباره مسئولیت های اجتماعی بانک رفاه گفت: مشارکت در ساخت مدارس در مناطق محروم، کمک به ستاد دیه و زندانیان معسر، انجمن ام اس ایران، دانش آموزان بی بضاعت، پرداخت تسهیلات به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد شهید و امور ایثارگران، ساخت مسکن روستایی و حمایت از تیم های ورزشی فوتبال و تیم ملی والیبال از دیگر فعالیت های بانک رفاه در حوزه مسئولیت های اجتماعی است.
مدیر عامل در پایان تاکید کرد: بدون شک با ورود بانک رفاه به عرصه بانک های خصوصی از این پس شاهد تحولی بزرگ در فعالیت ها و خدمات این بانک خواهیم بود و همانگونه که همکاران ما هفت سال پیاپی مقام اول مشتری مداری در نظام بانکی را کسب کردند، امیدواریم این روند با قدرت ادامه پیدا کند.