غلامرضا خاکسار عضو شورای شهر رشت اعلام کرد: نیروهای شرکتی نسبت به وضعیت خود ابراز شکایت دارند و وظیفه داریم آنها را از این بلاتکلیفی خارج ساخته و از بی مهری نسبت به آنها جلوگیری شود.
وی در چهارصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای شهر رشت افزود: پیشنهاد می کنم با نمایندگان مردم رشت در مجلس شورای اسلامی یک نشست هماهنگی در این خصوص برگزار شود تا نسبت به حل این مساله به ما کمک کنند.
خاکسار یاد آور شد: اگر چه شهر رشت به عنوان یک کلان شهر مطرح است ، اما متاسفانه از امکانات و بودجه و اعتبارات کلان شهر بی بهره است.
عضو شورای شهر رشت گفت: کاهش در آمدی شهرداری بحث دیگری است که باید دراین خصوص کمیته ای تشکیل و موضوع رسیدگی شود.
هاتفی عضو دیگر شورای شهر در این نشست گفت: نمایندگان مجلس در امور شهر کارنامه خوبی ارایه نکرده اند و عملکرد شهرداری و شورا را به نام خودشان ثبت می کنند. به گفته ، آنها تا کنون منابع خوبی برای اداره شهر جذب نکرده اند . هم چنین در شورای برنامه ریزی استان به ریاست استاندار می شد، کمک زیادی بکنند . سال گذشته استاندار قول کمک 30 درصدی به شورا و شهرداری را داد ، اما متاسفانه سه درصد هم کمک نکردند. با توجه با اینکه 44 درصد جمعیت شهری استان در رشت زندگی می کنند، توزیع منابع استانی حداقل 44 درصد را به خود اختصاص دهد. امسال با توجه به اینکه در شروع سال قرار داریم ، استاندار و فرماندار می توانند ، کمکهای لازم را ارایه دهند.
هاتفی اعلام کرد: سال گذشته از لحاظ جذب سرمایه گذاری در کشور مقام دوم را به دست آوردیم که نوید خوبی است و باید در این راستا تلاش های بیشتری صورت گیرد.
ناصح رئیس کمیسیون عمران شورای شهر رشت هم عنوان کرد: موضوع میدان میوه و تره بار مانند کفش های میرزا نوروز شده است که مسایل آن هر مرحله دوباره به خودمان باز می گردد.
وی افزود: گیلان مانند ، آموزشگاه ای شده است که مدیران با یک بخچه وارد شده و دست پر با آموخته های زیادی بر می گردند و این کار تکرار مکررات است.
وی گفت: از استانداری نمی توان انتظار کمک و بودجه داشت و خودمان باید به کمک دیگران حرکت کنیم.
محمودیان منشی شورا نیز اعلام کرد: استان گیلان کارش تمام است " فینیش" و کسی هم نیست به حرف مان گوش کند. مشهد سه هزار هتل دارد ، اما در رشت به اندازه انگشتان یک دست هم هتل نداریم که آن هم از قبل ساخته شده است. این عضو شورای شهر با صراحت اعلام کرد، برای جوانان بیکار نگرانم .
وی تصریح کرد: بیشتر بخش صنعتی استان تعطیل و نیمه تعطیل و سرانه کشاورزی زیر 6 هزار مترمربع است ، یعنی کشاورز قادر به تامین برنج خانواده خود هم نیست . الحمدالله گردشگری هم در استان تعطیل است . باید مدیریتی در گیلان ایجاد شود که هم اسلام در آن رعایت شده و هم گردشگر داخلی و خارجی بیاید.
به گفته این عضو شورای شهر ، کسی نیست به داد گیلان برسد و اگر 13 نماینده غیرت داشته باشند در مجلس رخت خواب پهن می کنند تا تکلیف استان را روشن کنند . گویی ما جزو کشور ایرانی نیستیم . به عنوان نمونه یک کارخانه سرپا به نام کارخانه دخانیات با 2 هزار و اندی نفر شاغل داریم که تلاش می کنند آن را هم تعطیل کنند. آنها به این نتیجه رسیده اند که نمایندگان خواب تشریف دارند. از دوخط تولید این کارخانه یک خط را تعطیل و به مازندران برده اند.! که با این اقدام دهها نفر بیکار می شوند.
کارگران شرکتی معتقدند که اعضای شورا از شرکت های خصوصی سهم می گیرند در حالی که برای استخدام آنها باید پیگیری شود تا اتهام ها متوجه ما نباشد.
وزارت کشور هم باید تکلیف خودش را با ما روشن کند و اگر وزیر کشور حق و صلاحت معرفی شهردار را دارد، اقدام کنند – چرا توپ را توی زمین شوار می اندازید. از خدا بترسید و به وظیفه خود عمل کنید.
حسن خواه سخنگوی شورا نیز گفت: شهرداری در دادن لیست نیروهای خدماتی به شورا کم کاری داردو یک سری از پرونده ها ناقص بود و باید بعد از تکمیل شدن به استانداری ارسال شود.