2012-06-11/qidhmvfkvo_14041_orig.jpg
کرسی ازاد اندیشی
چه پولهای ناحقی که رد و بدل نمی شود؟!
طی 30 سال گذشته بارها در رسانه های مختلف گفته ام و سالها نیز خواهم گفت و نوشت که اقایان، بروید قانون " از کجا آورده ای " را با وسواس ، بیطرفانه و با جدیت اجرا کنید و اجرای آن عطف به ماسبق هم بشود و هر
به هیچ وجه قصد فضا سازی ندارم، چون به شدت پای بند به اصول و دین و نظام خود هستم ، اما باید بی پرده عرض کنم که نه تنها خبرنگاران و عرصه رسانه ای کشور که حتی مردم کوچه و بازار هم می دانند، چه پولهایی
متاسفانه برغم انعکاس آن در رسانه ها هیچ کسی از هیچ نقطه ای در کشور واکنشی نشان نمی دهد یا اگر واکنش نشان بدهد، اطلاع رسانی نمی شود تا در افکار نوعی رضایت مندی ایجاد شود.
پولهای کلانی که در بانک ها " بعضی بانکها" بی حساب و کتاب رد و بدل شده و می شودو همه مردم می دانند و موردی که به مرحله رسیدگی رسید، افشای پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی بود. وام های چند صد میلیون تومانی و گاه میلیاردی به برخی ها و نپرداخت وام ازدواج 5 میلیون تومانی به بسیاری از جمله کارهایی است که گروهی از شعبه های بانکی و متاسفانه گاه بانکهای دولتی انجام داده و می دهند و مسوولان هم موضوع را در حد حرف و سخن و برخورد می کنیم ، نگه می دارند.!
پرداخت 400 میلیون 600 میلیون و 900 میلیون تومان به بازیکن تیم های داخلی و سرمربی های تیم های فوتبال کشور که هیچ کارآیی خاصی ندارند و بعد هم زد و بند در جلو و پشت صحنه و دست بردن در قرار دادها و .... مساله ای که روح و جان مردم به ویژه طرفداران فوتبال را ازاد می دهد و بالاخره یک جایی در دستگاه قضایی ، هیات رسیدگی در فدراسیون فوتبال یا .... باید به آن رسیدگی کنند.! این کار انجام نمی شود و هر کسی مسوولیت را به گردن دیگری می اندازد و موجب سرخوردگی ، عصبانیت و گاه سکته و مرگ طرفداران تیم ها می شود که آقایان مدیر و مسوول در این سازمانها که پول خودتان را در سطح بالا دریافت می کنید و بی تفاوت هستید، باید پاسخگو این سکته ها و مرگ افراد جامعه باشید.!
در دانشگاه ازاد و برخی دانشگاه های دیگر که باید مرکز علم باشد، وضع بهتر نبوده و شاید هم نیست چرا که رئیس جدید دانشگاه آزاد به تازگی اعلام کرد: در دوره مدیریت قبلی برخی استادان در ماه یکصد میلیون تومان حقوق دریافت می کردند!! و اینکه رئیس دانشگاه چه میزان دریافتی داشت ، معلوم نیست به خصوص آنکه مدیریت متمرکز بود و همه چیز از پول و جان و مال دانشگاه در اختیار یک نفر بود. آن از تاسیس به اصطلاح دانشگاه آکسفورد " شعبه دانشگاه آزاد در لندن و هزینه های میلیاردی و استقرار برخی افراد خاص در این مجموعه پر هزینه و شعبه بیروت و مالزی و این هم از حقوق 100 میلیون تومانی ماهانه که هیچ دستگاه و ستاد و حراست و قوه ای با آن برخورد نکرده یا اطلاع رسانی نکردند. حداقل ما به عنوان رسانه متوجه نشدیم.!
دانشگاهی که 30 سال فقط گفت ، چند دانشجو، چند ساختمان و زمین، و چند مدرس دارد ، اما هرگز نگفت در حوزه تحقیقات علمی و پیشرفت های تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور در میان دانشگاه ها چه جایگاهی دارد و هر کسی هم اعتراضی کرد، سرکوب شد.!در همین دانشگاه بنا به اظهار برخی استادان شاید 90 درصد مدرسان حقوقی کمتر از یک میلیون تومان در ماه دریافت می کردند و......
در شرکت های وابسته به دولت و خصوصی که چند نمونه آن موجود است و آخرین مورد آن مدیر عامل مخابرات بود، حضرات پاداش ها و عیدی های 100 میلیون و 150 میلیون تومانی دریافت می کنند در حالی که کارمند زحمتکش، شرافتمند و بسیار نیازمند با 30 سال کار باید 320 هزار تومان عیدی آنهم با تاخیر دریافت کند. در بازار واردات، کالاهای غیر مجاز و بی رویه که تولید داخلی را نابود می کند، در صنعت که مشکلات کارگری و ورشکستگی داد همه را در آورده است، حتی اگر در هر زمینه فقط چند مورد تخلف وجود داشته باشد ، موجب نارضایتی افکار عمومی می شود وچنانچه قوای سه گانه با تدوین قوانین مترقی در مجلس ، اجرای دقیق در دولت و رسیدگی بیطرفانه در قوه قضائیه با همین موارد اندک و انگشت شمار برخورد کنند ، افکار عمومی با آسودگی به زندگی ادامه می دهد و جامعه به سمت سلامت بیشتر پیش می رود و مردم نارسایی ها را به آسانی تحمل می کنند. نباید به گونه ای عمل کنیم که این موارد به عنوان فرهنگ و معضلات فراگیر در جامعه ایران معرفی شود و رسانه های دشمن علیه ما سمپاشی کنند. آن ها منتظرند تا کوتاهی ببینند و بلافاصله آن را پیراهن عثمان کرده و بر سر حاکمیت و ایرانیان بکوبند. مسوولان نباید بگویند که مثلا ورزش یا دانشگاه آزاد که خصوصی است به آنها ارتباطی ندارد، همه فعالیت ها و کنش ها در جامعه باید تحت نظارت مسوولان و دولتمردان و حاکمیت باشد و مو از ماست کشیده شود. طی 30 سال گذشته بارها در رسانه های مختلف گفته ام و سالها نیز خواهم گفت و نوشت که اقایان، بروید قانون " از کجا آورده ای " را با وسواس ، بیطرفانه و با جدیت اجرا کنید و اجرای آن عطف به ماسبق هم بشود و هرکسی در این 33 سال اموال نامشروعی اندوخته از حلقومش بکشید بیرون، بعد هم مشاهده کنید که جامعه چه نگاه و شفافیتی پیدا می کند. تا چنین کاری را به هر علتی انجام ندهید ، این حرف و حدیث ها و تبلیغات مسموم وجود دارد.