پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5366 تاریخ : 1391/03/16-00:00:00
,10,
صادرات فرش به یک میلیارد دلار می رسد!

4 محور صادرات را رعایت کنید؛

صادرات فرش به یک میلیارد دلار می رسد!

معاون بازاریابی مرکز ملی فرش ایران از هدفگذاری یک میلیارد دلاری برای صادرات فرش دستباف در سال جاری خبر داد و گفت: این هدفگذاری پارسال 600 میلیون دلار بوده است.

 مجتبی فیض الهی در مصاحبه با رادیو ( صدای جمهوری اسلامی ایران) افزود : برای تحقق اهداف سال تولید ملی چهار محور کاری داریم که شامل 1) حضور در بازارهای جدید مانند چین ، ژاپن و برزیل 2) استفاده از برخی کشورها به عنوان پل صادراتی مانند لبنان و امارات  3)توسعه بازارهای قدیم فرش دستباف ایران مانند اروپا و 4) حضور گسترده تبلیغاتی در کشورهای خدف مانند آلمان  و چین  است.
حضور در همه نمایشگاه های خارجی چین و ژاپن و برزیل و استفاده از فضاهای پاویون جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خارج در اولویت قرار دارد.
فیض الهی افزود: در عرصه های داخلی هم برای تقویت طرف تقاضا جشنواره های فروش مانند گره زرین را برگزار می کنیم.
فیض الهی گفت: امسال از تولید کنندگان داخلی با بیمه بافندگان ، ارائه کمک های فنی و منابع مالی و بانکی حمایت خواهیم کرد و کارگاه های فرش دستبافی را توسعه می دهیم.
رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران هم خواستار ساماندهی قیمت ها و حمایت از طرف های عرضه ( تولید) و تقاضای فرش دستباف کشور شد و گفت : در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی باید امور بافندگان مانند بیمه فعالان این هنر - صنعت و توسعه بازار داخلی و خارجی محصولات این بخش را در اولویت قرار دهیم.
عباس کسایی فر با اشاره به بالارفتن نرخ  ارز در بازار گفت: قیمت فرش دستباف نیز اندکی افزایش یافته است و چون بخشی از مواد اولیه، مانند ابریشم و کرک ، وارداتی است که افزایش قیمت ارز، روی قیمت آنها تاثیر می گذارد.
وی افزود : سالانه بیش از 800 هزار ازدواج در کشور صورت می گیرد و می توان بخشی از تسهیلات وام ازدواج تا 6 میلیون تومان را به خرید فرش دستباف اختصاص داد که اتفاق بزرگی در صنعت فرش و اشتغال و گردش پولی رخ می دهد ، اما این وام افزایش یافت و نصیب فرش دسبتباف نشد.
عباس کسایی فر ، ارائه وام بدون بهره برای خرید فرش دستباف و جذب فرش های دست دوم را نیز در رونق خرید فرش دستباف مهم دانست.
عباس کسایی فر گفت: فرش دستباف هویت ایرانی دارد و دارای مزایای بی شماری است که متاسفانه تاکنون تبلیغات زیادی در خصوص آن صورت نگرفته است.
کسایی فر گفت : معمولا قیمت بالای فرش دستباف یکی از دلایل بی انگیزگی برای خرید آن در داخل بیان می شود اما هموطنان ما از مزایای مثبت این هنر- صنعت اطلاع دقیقی ندارند.
وی افزود : بیش از 85 درصد از فرش های دستباف ایرانی به خارج از کشور صادر می شود و 15درصد بقیه نیز در بازار داخلی به فروش می رسد اما در نهایت به عنوان فرش کهنه صادر می شود ، چون این فرش ها در خارج  خریدار دارد.
توسعه بازرگانی فرش دستباف و عبور از تولید سنتی به سوی تولید براساس تقاضاها و سلایق و خواست های جهانی فرش باید در اولویت باشد.
کسایی فر تاکید کرد : صادرات فرش ما نباید محدود به بازارهای خارجی سنتی باشد ، بلکه باید  بازارهای جدیدی پیدا کنیم. بهترین مرکز فرش ما هامبورگ آلمان بوده که کاهش یافته اما دنیا تمام نشده است و باید به دنبال  راهکارهای  دیگری باشیم.
رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران در ادامه با اشاره به فعالیت حدود 7 تا 8 میلیون نفر در کشور در بخش های مرتبط با فرش دستباف گفت: ارائه تسهیلات برای خرید فرش دستباف در کشور هم به نفع مصرف کننده ایرانی است و هم با حفظ تولید، به توسعه اشتغالزایی و گردش بیشتر منابع مالی در این هنر - صنعت کمک می کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 191
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران