پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5365 تاریخ : 1391/03/17-00:00:00
,10,
ایجاد مرکز ملی ثبت سفارش فرش دستباف!!

تا یک ماه آینده؛

ایجاد مرکز ملی ثبت سفارش فرش دستباف!!

فرش دستباف با بیش از 80 درصد ارزش افزوده از اصلی‌ترین محصول و تولید ملی ایران است و برند جهانی محسوب می‌شود.

 باقر آقاعلیجانی رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت : فرش دیرین‌ترین کالای جهانی شده ایرانی است ، اما نسل جدید سلایق و خواست‌های ویژه و متنوعی دارد و باید متناسب با شرایط روز آن را تامین کرد.
وی تمرکز و هدف‌گرایی تولید داخلی بر اساس سلایق مشتریان داخلی و خارجی را از اولویت‌های مرکز ملی فرش ایران اعلام کرد.
آقاعلیخانی گفت: مرکزسفارش پذیرش دارای 50 خروجی به 50 مجموعه بزرگ تولید فرش در کشور خواهد بود.
آقاعلیخانی تصریح کرد: تقاضاهای بازار داخلی و خارجی در این مرکز به ثبت می‌رسد و توانمندی ، ظرفیت و مزیت های تولید فرش دستباف ایرانی را هم معرفی خواهیم کرد.
وی گفت: فرش دستباف ایران در سطح جهانی یک برند محسوب می‌شود و حتی اگر ضرر هم بکنیم باید این برند را حفظ کنیم ، اما در حال حاضر سود آوری دارد و باید فرآیندهای مدیریت تولید و بازاریابی‌ این محصول متحول و مدرن شود و از پیامدهای حاشیه‌ای این برند هم استفاده کنیم.
اقاعلیخانی با اشاره به هدفگذاری‌ یک میلیارد دلاری صادرات فرش دستباف در سال جاری که دو برابر عملکرد پارسال است، گفت: با روش ها و مدیریت سنتی نمی توان آن را تحقق بخشید.
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان این که فرش ایرانی در دنیا طرفداران زیادی دارد، گفت: هزینه اشتغالزایی یک نفر در صنعت فرش دستباف حدود 20 میلیون تومان (با تامین مواد اولیه و همه هزینه ها در طول یک سال) است در حالی که در دیگر بخش های صنعتی به 5 برابر یعنی 100 میلیون تومان هم می رسد.
آقاعلیخانی گفت : توسعه تولید فرش دستباف باعث افزایش تقاضا در بخش های پیشین و پسین این هنر - صنعت اقتصادی هم می شود که نتیجه طبیعی ان ایجاد فرصت های شغلی زیاد در بخش تولید نهاده ها و حمل و نقل و دیگر موارد است.
وی گفت:  فرش دستباف ایرانی به صورت عمده به 33 کشور صادر می شود و اصلی ترین محل صادرات امارت عربی متحده است که هم برای مصرف داخلی استفاده می کند و هم پل صادراتی فرش ایرانی به  امریکا و برخی کشورهای اروپایی است.
آقاعلیخانی با بیان این که پارسال 560 میلیون دلار فرش ایران به کشورهای مختلف صادر شد ،‌گفت : هدفگذاری یک میلیارد دلاری در سال تولید ملی و حمایت ازکار و سرمایه ایرانی ایجاب می کند که دولت از توسعه تولید در هنر - صنعت فرش دستباف حمایت کند که به ایجاد اشتغال هم کمک خواهد کرد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران اظهار داشت : توسعه روابط برای بازاریابی فرش ایران به دیگر کشورها در دستور کار قرار گرفته و برزیل بازار جدید خوبی برای این کار است.
آقاعلیخانی گفت: 45 درصد فرش دستباف به کشورهای آسیایی و 43 درصد به کشورهای اروپایی و بقیه هم به کشورهای افریقایی و دیگر نقاط ارسال می شود و چین ؛ ویتنام و برزیل نیز در برنامه ریزی امسال قرار گرفته است



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران